INNEFFEKTIVE HFK VANT HJEMMME MOT HURINGEN

Postet av Jan-Eirik Thorberg den 27. Apr 2019

HFK      -            Huringen          (1-1) 2-1

HFK:                  1-1 27 min Birk Stian Bjerkreim (Lasse Moen) 2-1 62 min Magnus Magnetun Bækken (Simen Renslo)

HFK:                  0-1 19 min Nicolai Bjørn Stokker

HFK:

HUR:

Cornere:            (1-0)  8-1

Sjanser:             (4-2) 11-4

Tilskuere:          83

Dommer:         Hans Egil Drolsum (Vikersund IF), Eirik Smeby (Jevnaker IF) og Joachim Bakkalia Buchman (Uvdal IL) – Greide seg fint i en veldig lettdømt kamp.

Lagoppstilling:  Joakim Skaret (HB) Vebjørn Haug(Nils Olav Smestad 35 min) (MS) Per Nyhus og Torleif Rullestad(VB) Ole Cato Haugen(Def MB) Gaute Vedvik og Lasse Moen (Off MB). Simen Andreas Renslo Kap, Magnus Bækken og Johannes Kleppo Dokken (Spiss)Birk Stian Bjerkreim Reserver: Anders Mastrup, Eirik Thorberg, Sander Tyribakken, Ådne Kjøl, Adrian Bredesen, Magnus Jorde og Daniel Ward (skadet)

HFK vinner veldig fortjent hjemme mot Huringen, men seieren skulle vært mye større og klart på et tidligere tidspunkt. Vi sleit med å få ballen i mål og Huringen kunne fort stjålet med seg et poeng på slutten.

Neste kamp nå er allerede på tirsdag borte mot Solberg. Det blir en tøff utfordring, men vi skal klinke til.

Les mer for kampreferat. Etter videogjennomgang.

KAMPREFERAT

HFK åpnet best og hadde ballen mye innledningsvis. Allerede etter 2 minutter burde HFK tatt ledelsen, Magnus Magnetun Bækken som var et stadig uromoment fant Vebjørn Haug alene på bakre, men han får dessverre ikke ordentlig treff på skuddet fra 7 meter og Huringen sin gode keeper avverger. I det 11 minutt er vi nærme på et frispark fra Simen Renslo, men det avklares like før målstreken. Vi mangler litt trøkk på dødballer, mange gode server i går. I det 19 minutt roter vi det til bak og Huringen får en stor mulighet som de utnytter veldig godt og 0-1 ved Nicolai Bjørn Stokker. Ikke helt fortjent. Vi har fortsatt ballen mye, men Huringen er mer med. I det 27 min vinner vi ballen på vår 16 meter og setter i gang en kjempekontring. Lasse Moen spiller vegg med Bækken, deretter trer Moen igjennom Birk Stian Bjerkreim som alene med keepergjøringen feil og 1-1. Like etter er Huringen nærme på et gjennombrudd sentralt. Rett før pause hadde HFK en ny god kontring. Her få tilslutt Johannes Kleppo Dokken en stor dobbelsjanse uten å lykkes. Så lagene gikk til pause på 1-1, noe Huringen bør være mest fornøyd med.

I 2 omgang går HFK hardt ut igjen og skaper en stor sjanse etter 1 minutt. Men keeperen gjør en fantomredning på avslutningen til Bækken. Ballen blir slått ut til corner, som blir resultatløst. HFK styrer det meste av spillet uten å skape de helt store sjansene. Men i det 62 minutt går vi opp i ledelsen. Renslo finner Bækken som kommer seg alene med keeper og gjør ingen feil 2-1. I det 70 minutt er Haugen veldig nærme scoring etter en corner. HFK presser på for å punktere kampen. I det 79 minutt blir Bækken spilt alene igjennom av Renslo, men keeperen får reddet til corner. I det 81minutt ser det ut som Emil Fossum, Huringen sin spillende trener skal utligne. Men Joakim Skaret gjør en fantomredning til corner. I det 83 minutt kommer Renslo seg fri, men skyter like utenfor fra kort hold. Minuttet etter er Bækken alene igjennom igjen, men skyter like utenfor. I det 86 minutt, blir Bjerkreim spilt fri på vår høyre side, men avslutningen som er god går dessverre rett i stolpen. Det er ofte sånn at når et lag presser på uten å score så dukker det opp sjanser motsatt. I det 92 minutt kommer kampen siste og det er det Huringen som har. På et godt slått frispark inn i boksen kommer en Huringen spiller først på ballen og header like utenfor. Men det hadde vært et ran om de scoret der.

Alt i alt en ok kamp fra HFK sin side, med større effektivitet hadde det sett riktig så bra ut. Det er gode tendenser i spillet vårt og vi ser frem til tirsdagens kamp mot Solberg i Drammen.

Dagens HFK spiller, som får et gavekort fra Fjellkjeden.no på 300 kr ble Magnus Magnetun Bækken. Nykomponerte stopperparet Nyhus og Rullestad (26 års aldersforskjell 😉 ) utfylte hverandre godt. Birk Stian Bjerkreim gjør også en god jobb. Joakim Skaret i HFK målet har ikke mye å gjøre, men har en matchvinnende redning rett før slutt som var veldig avgjørende.