HFK SLO TILBAKE MED SEIER BORTE MOT SOLBERG

Postet av Jan-Eirik Thorberg den 1. Okt 2017

Solberg - HFK (0-0) 0-2

Solb:

HFK:          0-1 64 min Jørgen Hesla Berget (corner Mikkel Storeskar) 0g 84 min 0-2 Fredr Røkkum (Corner Storeskar)

Solb:         55 min Atom K Gabrielsen 78 min Herem Ramadan, 84 min Herem Zangara og 43 min  Marius Jøranlid

HFK:          Ingen

Rødt kort: Ingen

Cornere: (2-4) 4-10

Sjanser:   (2-5) 3-11

Tilskuere: 30

Dommer: Bjørn Andreas J Laugrud (Skrim IL) AD 1: Rune Kjørstad (Skrim IL) og AD 2 Espen Samulsen (Vestfossen). Helt greit i en lettdømt kamp.

Lagoppstilling: Jarle Stanes (HB) Linus Hedlund (MS) Fredrik Røkkum og Mikkel Storeskar (kap)(VB) Olav Myksvoll Def MB) Mohammad Al Kabra og Abdikafi Ahmed (Off MB). (HK) Birk Stian Bjerkreim, Alfred Scriven og Ahmed Ahmed (Spiss) Jørgen Hesla Berget

HFK tok en grei 2-0 seier borte mot Solberg. Det ble en middels kamp fra vår side. Kom ikke helt opp i hverken trøkk og tempo mot et noe defensivt Solberg lag. MEN vi er knallfornøyd med å vinne borte mot et godt lag som Solberg.

Les mer for kampreferat.

KAMPREFERAT Video klikk   Liten tid så litt kort referat.

HFK tok tak i ballen fra start og allerede etter et minutt kommer vi til en stor sjanse ved Hesla Berget, som nesten sitter. Solbergs gode keeper avverget. Like etter scorer nesten Solberg. En flott vending i boksen, men skuddet gikk for HFK heldigvis over. Etter 11 minutter har Moa en sjanse etter frispark. Så kommer Solberg til en megasjanse etter 24 minutter, den raske Solberg spilleren tar med seg forsvaret vårt på løp. Men heldigvis avverger Stanes til corner. I det 27 minutt blir Hesla Berget spilt fint igjennom og han blir tatt av keeperen. Men dommeren vinker ham opp. Her syntes vi at vi ble snytt for straffe. I det 36 minutt skyter Røkkum i stolpen etter en dødball og returen får ingen i mål. Ut i fra banespill og sjanser burde vi ha ledet nå. I det 41 minutt header Linus Hedlund i nettveggen. Lagene går til pause på 0-0

I andre omgang tar HFK mer tak i det, får opp tempoet i pasningsspillet. Så i det 9 minutt får vi endelig uttelling corner fra Storeskar finner Hesla Berget på bakre og 1-0. Like etter finner moa Alfred Scriven, men headingen går rett på keeper. I det 43 minutt punkteres kampen med en ny corner scoring. Storeskar til Røkkum og 2-0. Da er kampen avgjort, selv om Storeskar prøvde å skape spenning. Ved å dra av spissen til Solberg med en tunnel, det gikk jo ikke så Solberg spilleren kom alene med Stanes. Men en kanonredning av Stanes gjorde at nullen besto. Vi ble ikke overrasket, etter at Stanes har stengt buret nesten totalt på treningen hele uka. I det 48 minutt slår Magnus M Bækken et flott frispark inn til Linus Hedlund som fra tre meter header rett på keeper. Hedlund var veldig nærme scoring i dag, satser på at han lykkes til fredag mot Jevnaker. Fullt fortjent seier på en dag da ikke alt gikk på skinner.

Dagens Halling var vanskelig å plukke ut på et jevnt over ok lag. Men vi følte at når Renslo kom inn på banen hevet laget seg og prisen går til Simen Andreas Renslo. Røkkum er også god og keeper Stanes selv om han ikke hadde så mye å gjøre.

Neste kamp er fredag mot rivalen vår Jevnaker. Nabooppgjør 😉 Jevnaker blir en tøff nøtt å knekke. Kom og støtt oss kl. 1900 på fredag. NB!!! Kampen kan bli forskjøvet litt til kl. 1930 eller kl.2000