ÅRETS FØRSTE TAP MOT HYPEREFFEKTIVE SVELVIK

Postet av Jan-Eirik Thorberg den 2. Jul 2017

Bedre seint enn aldri, men ble veldig forsinket pga sykdom.

Svelvik-HFK (3-0) 3-0

Svel:1-0 3 min Matias Landås Warp, 14 min 2-0 Martin Dammen og 3-0 36 min Mats Pedersen

HFK:

Svl:66 min Christian Kiil Brun Pedersen

HFK:Ingen

Cornere: (0-8) 2-11

Sjanser: (3-4) 5-7

Tilskuere: 70

Dommer: Ole Jonny Ulleberg (Skrim), AD 1 Espen Samulsen (Vestfossen) og AD 2 Enes Erkøk (Skiold)- Grei kamp

Lagoppstilling: Jarle Stanes (HB) Linus Hedlund (MS) Fredrik Røkkum og Anders Mastrup(VB) Mikkel Storeskar Def MB) Markus Thorberg (kap) og Martin Haraldset (Off MB). Simen Andreas Renslo (Mohammad Al Kabra 10 min), Sindre Thue(Steffen Haugstad 24 min) og Ahmed Ahmed( Jørgen Hesla Berget 35 min) (Spiss) Alfred Scriven Reserver: August Fosse (45 min), Ahmed Ahmed (45 min), Steffen Haugstad (45 min), Moahammad Al Kabra (30 min) og Abdikafi Ahmed (25 min)

Så kom årets første tap, borte mot Svelvik. Som har vunnet alle sine hjemmekamper på sitt gress. Ikke helt rettferdig i forhold til spill og sjanser. Men Svelvik var gode foran begge mål og hadde også banens beste i egen keeper som vartet opp med mange flott redninger. Svelvik kommer til å ta de fleste lag på Solbakken gress. Det er et hardtkjempende lag som ligner mye på oss, vi ønsker dem lykke til videre og ser frem til revansje på Gol i høst 😉

Les mer for kampreferat.

KAMPREFERAT, NB!! ETTER VIDEOGJENNOMGANG.

HFK åpnet med å ta tak, men gir bort et frispark på 23 meter som Svelvik setter i mål og 0-1. Etter det er HFK på hugget igjen, men alltid farlig med Svelvik på kontringer. En av mange cornere setter Sindre Thue i tverrliggeren. Men bare noen minutter etterpå roter vi i egen sone og forærer ballen til Svelvik som tar med et par tre av våre spillere på løpetur. Før Dammen «stjal» ballen rett foran mål og scoret sikkert 0-2 etter 13 minutter. HFK trøkker alikevel på og skaper en del sjanser og halvsjanser på de mange cornerne. Mastrup har en kjempemulighet som blir reddet på streken. I det 30 minutt kommer Thue til en ny stor sjanse på corner og det samme med Hesla Berget, hvor Svelvik keeperen gjør en kjemperedning. MEN ballen vil ikke i mål. Så da Svelvik kommer på en kontra, så er de mye mer effektive og i det 36 minutt kontrer de inn 3-0. Det samme blir pauseresultatet. Ikke helt rettferdig etter spill og sjanser.

I andre omgangen er det stort sett HFK, men Svelvik kommer på et par kjempesjanser uten at de heller lyktes i andre omgang. Nærmest hos HFK var nok Mastrup med heading i tverra, Steffen haugstad alene igjennom og Scriven. Men ingen mål og da taper vi fortjent, selv om vi produserte nok til poeng i denne kampen.

Dagens Halling ble Linus Hedlund, ellers så spilte også August Fosse og Mikkel storeskar en god kamp.