Kjelsås:10 min, 27 min, 36 min, 49 min 77 min og 80 min

Sjanser: (5-3) 13-4

Tilskuere: 20

Dommer: Gode dommere i en lettdømt kamp.

Lagoppstilling: Jarle E Stanes, (HB) Mikkel Storeskar (MS) Anders Mastrup og Kristian Svenkerud (VB) Ahmed Ahmed(Def MB) Markus Thorberg og Moahammad Al Kabra(Off MB). Jørgen Hesla Berget, Alfred Scriven og Birk Stian Bjerkreim (Spiss) Simen Renslo Reserver: Olav Myksvoll 45 min, Ole Cato Stubberud Haugen 30 min, Andres Hammersbøen 35 min, Martin Haraldset 30 min og Per Oskar Stave 30 min, Steffen Haugstad 35 min og Jonas Rodegård 30 min.

Dette ble en veldig nytt og positiv gjennomkjøring til tross for at tapet ble i det største laget.

Det var god motstand på en perfekt bane. Noe vi trenger sårt etter mildt sagt elendige forhold i dalen.

Les mer for kampreferat.

KAMPREFERAT

HFK kom godt i gang og styrte mye av spillet innledningsvis. Vi var også på noen visiter hos Kjelsås keeperen uten at vi skapte de helt store sjansene. Men på det første tilløpet fra Kjelsås scoret de selvfølgelig. Vi er litt dårlig i press rundt 20 meter og slipper løp for lett inn i boksen. Så en flott pasning inn i motsatt side setter Kjelsås spilleren alene opp mot Stanes og fra 10 meters hold scorer han enkelt 0-1. Veldig kjipt etter en god start. Men vi fortsetter å spille og prøver oss gang på gang. Vi er også sterke i duellspillet ute på banen. Kampen er jevn, men Kjelsås er nok noe bedre. I det 26 minutt ser alle utligningen i mål. Alfred Scriven gruser både egen spiller og en Kjelsås spiller (som vi ikke nevner navnet på ;) ) i en hodeduell. Headingen fra 12 meters hold er på vei mot krysset, men keeperen gjør det som jeg mener er dagens prestasjon når han med et tigersprang greier å fiste ballen ut til corner. Dessverre på angrepet etter der vi hadde fortjent en utligning går selvfølgelig Kjelsås opp og scorer 0-2. I overkant i forhold til spill og sjanser. Men etter den scoringen tar de mer over og vi greier ikke komme tett nok oppi. Det illustreres spesielt ved 3-0 målet i det 37 minutt, et veldig godt Kjelsås angrep vi ikke hang med på. Men egentlig første gang man virkelig så divisjonsforskjellen i kampen 0-2. Vi våkner litt på slutten av omgangen igjen og er svært nærme redusering rett før pause. Birk som hadde en god kamp vinner ballen høyt i banen og hæler den til Storeskar som legger et herlig legg på bakre. Fra 3 meters hold får Berget gå opp alene. Men headingen går dessverre like over. Vi går til pause på 0-3 etter en god omgang. Fortjent Kjelsås ledelse, men i overkant etter spill og sjanser.

I starten på andre omgang henger vi ikke helt med og de kjører oss litt. Etter 48 minutt kommer 4-0 målet på corner. Veldig unødvendig. Vi tar hverken ball eller mann på en corner som ikke ser farlig ut i utgangspunktet. Selv om vi får noen cornere og kontringer så er det Kjelsås som styrer det meste. En god Stave holder Kjelsås på avstand med flere gode redninger. Så 5-0 målet kom ikke før i det 77 minutt og da på det heldige viset. Et langskudd går via en HFK forsvarer og forandrer retning og går i målet til en utmanøvrert Stave i HFK målet. Kjelsås legger på et til så sluttresultatet ble tilslutt 6-0

Det ble en fin kamp for oss og det var jo også spesielt artig å møte «våre» gutter. Der Espen Bjørnsen Garnås spilte en veldig god kamp og virker som en solid spiller i dette Kjelsåslaget. Jesper Taaje levert også en ok kamp og viser at han banker på døra til A-lags spill i 2017 sesongen. Kjelsås har igjennom de ti siste årene vært et solid lag i 2 divisjon og vekslet mellom å være Oslos 3-5 beste lag i denne perioden. Vi takker trener Eivind Kamben og Kjelsås for å legge forholdene så godt til rette for kamp. Dette betyr enormt for oss i oppkjøringen så som vi har store baneutfordringer.

Vi synes Markus Thorberg, Alfred Scriven og Ahmed Ahmed var best på et HFK lag som i perioder leverte mye positivt.