GREI GJENNOMKJØRING TROSS TAP I ÅRETS FØRSTE TRENINGSKAMP.

Postet av Jan-Eirik Thorberg den 22. Jan 2017

Bærum –HFK (2-1) 3-2

B:3 min 1-0 str, 12 min 2-0 og 82 min 3-2

HFK: 41 min 2-1 Alfred Scriven (corner Simen Renslo) og 74 min 2-2 Markus Thorberg (Simen Resnlo frispark)

Gule kort:Mohammad Al Kabra

Cornere: (0-2) 2-4

Sjanser: (3-3) 6-5

Tilskuere: 20

Dommer: Bojan, Litt vanskelig å følge linja hans, men ok i en lettdømt kamp.

Lagoppstilling: Jarle E Stanes, (HB) Ahmed Ahmed (MS) Anders Mastrup og Kristian Svenkerud (VB) Torleif Rullestad(Def MB) Markus Thorberg og Moahammad Al Kabra(Off MB). Steffen Haugstad, Alfred Scriven og Birk Stian Bjerkreim (Spiss) Simen Renslo Reserver: Olav Myksvoll, Ole Cato Stubberud Haugen, Andres Hammersbøen, Vebjørn Brusletten, Reidar S Brusletten, Per Nyhus, Anders Golberg og Per Oskar Stave.

Kun 3 igjen fra de som startet årets første treningskamp i 2016.

Det ble for oss en veldig nyttig gjennomkjøring mot et lag som nok hadde spilt mye mer på store flater i oppkjøringen. Dette var faktisk første økta vår på stor bane i 2017 sesongen.

Motstanden lå på et greit nivå, noe likt det vi kommer til å møte i 2017.

Les mer for kampreferat.

KAMPREFERAT

HFK ble kjørt litt i starten. Sleit med å komme oppi og fikk lite kontroll på vårt eget spill. Bærum fikk et litt billig straffespark og tok ledelsen etter 3 min. Rett etter hadde de en ny muligheten, men lobbet over til siden for målet til Stanes. Men dessverre øker de til 2-0 etter 12 minutter, et balltap på egen banehalvdel kontrer de inn. Bærum styrer det meste, men fra rundt 25 min og ut omgangen får vi satt spillet mer og kommer bra inn i kampen. I det 23 minutt gjør Scriven en kjempejobb og kjemper seg nedover linja, fra 5 meter slår han 45og Renslo er alene på skuddet. Men keeperen reddet mesterlig. Like etter ruller HFK opp på nytt og Bjerkreim var nærme. I det 38 minutt er det et nytt godt angrep, som Thorberg avslutter like utenfor. Vi nærmer oss veldig og det var ikke ufortjent når reduseringen kom etter en corner i det 41 minutt. Renslo finner Scriven i boksen som header den utagbart i mål.

2 omgangen åpner HFK ganske bra, MEN slipper Bærum til på et par meget store sjanser. Et avslutningene går i stanga. HFK ta rmer og mer over og utligningen kommer i det 74 min. Renslo tar et kjapt frispark og spiller Thorberg alene igjennom og han plasserer ballen hardt nede ved stanga 2-2. De siste 20 blir litt rotete etter mange bytter på begge lag. Bærum går opp til 3-2 i det 84 min. Men rett før slutt kunne vi utlignet ved Vebjørn Brusletten. Han kommer alene igjennom men skyter over fra god posisjon.

Alt i alt en god gjennomkjøring. Anders Mastrup spilte en solid kamp og vil bli viktig i år. Markus Thorberg og Simen Renslo hadde også gode perioder. Ellers hadde Andres Hamersbøen et godt innhopp