Æresmedlem og hederestegn i Hallingdal Fotballklubb

Postet av Hallingdal Fotballklubb den 25. Mar 2022

Årsmøtet for regnskapsåret 2021 ble gjennomført på mandag og styret hadde i forkant behandlet tre forslag om utdelinger av priser. Tre solide karer fikk utdelt hver sin pris - svært velfortjent! Vi gratulerer!


Jan-Eirik Thorberg

Jan-Eirik Thorberg har utført fremragende og fortjenestefullt arbeid for laget gjennom mange år og lagt ned en spesielt stor administrativ innsats over lang tid. Han har gjennom mange år, så vel sportslig som administrativt, betydd svært mye for miljø, samhold og trivsel i laget/klubben.

På grunnlag av 2a, 2b og 2d i statutter for æresmedlemskap i Hallingdal Fotballklubb ble han derfor tildelt æresmedlemskap. Gratulerer!

Gøran Bråthen 

Gøran Bråthen har gjort en stor jobb for HFK og Gol IFO i over 10 år, både som ansatt men også som frivillig. Bråthen har gjort en særlig fortjenestefull innsats for klubben.

På grunnlag av punkt 2 i statutter for hederstegn i Hallingdal Fotballklubb ble han derfor tildelt hederstegn. Gratulerer!

Svein Garnås

Svein Garnås har stilt opp frivillig, både i NFF Buskerud og for Hallingdal/HFK i mange år og betydd enormt mye for fotballen i regionen. Garnås har gjort en særlig fortjenestefull innsats for klubben.

På grunnlag av punkt 2 i statutter for hederstegn i Hallingdal Fotballklubb ble han derfor tildelt hederstegn.  Gratulerer!

Svein hadde dessverre ikke anledning til å være med oss på årsmøtet, men mottar sitt synlige bevis på utmerkelsen med diplom og dekorfat ved en seinere anledning.
Innendørs fotballhall

Postet av Hallingdal Fotballklubb den 24. Mar 2022

Her kommer det en liten orientering om hvordan det ligger an med arbeidet om en innendørs fotballhall i Hallingdal:


Det har nå vært jobbet mer eller mindre aktivt med hallplaner på Gol i fire år. Ønske og behovet for en innendørs fotballhall er stort. Styret i HFK og prosjektgruppa for hallen har dessverre opplevd fremdriften, samarbeidet og muligheten for utforming etter vårt behov litt utfordrende, og har derfor lagt disse planene foreløpig på is. 
I mellomtiden vil de se på og jobbe med om det kan finnes andre muligheter som er bedre for HFK.

Styret i HFK