Vi startet opp 08.08.2011 og er eid av Hallingdal fotballklubb. Vi holder til på og rundt Gol IL sitt klubbhus.

En idrettsfritidsordning er for at barn skal få et postitvt forhold til å være i forskjellig aktivitet. Våre grunnverdier: Raushet, glede og toleranse! Vi prøver å utfordre barna på deres mestringsreise mot å bli voksne. Det utfordrer oss mer enn nok i hverdagen. Vi må helt ned på individnivå for å møte hver og en og deres behov. Og vi mener at etter en lang skoledag med masse teori er det kroppen som trenger å sprelle litt.

Vi er mest glad i å være ute både på idrettsanlegg og i skog og fjell.

Matpakke: NEI TAKK!!! Vi serverer alle våre håpefulle mat hver dag, enten kald eller aller helst varm.

Er du nysgjerrig på oss publiserer vi det meste av aktivitet på facebooksida: Gol IFO

For å komme i kontakt kan du sende mail til: golifo@outlook.com eller ringe:

Daglig leder Gøran Bråthen 97060820 eller vår vakttelefon (1300-1630) 90914678

Å gå på IFO er et aktivt valg!!