HFK:67 min 1-3 Erlend Hole Dokken(Abdikafi Ahmed)

LSK 2:11 min 0-1, 28 min str, 35 min str og 85 min

Gule kort:HFK: Erlend Dokken, Sondre Dokken, Jesper Taaje og Ahmed Ahmed

LSK: Et gult

Cornere: (3-4) 3-5

Sjanser: (2-6) 3-9

Tilskuere: 65

Dommer: Mohammad Hafesi (Vardal IF) AD 1 Henrik Moholdt (Holeværingen) og AD. 2 Hafizullah Said (Ådal IL) – Hoveddommer hadde ikke dagen, i første omgang spesielt ble det dømt ekstremt mye for LSK. Toppet seg med et feil idømt straffe til 0-2, da LSK spilleren snublet i ballen. I tillegg presterer han å dra det gule korte. Straffe er ikke lik gult kort uansett!!Ad dommerne løste oppgavene sine på en god måte. Tapet var greit nok, men dommeren gjør det ikke lettere for oss.

Lagoppstilling: Per Oskar Stave (HB) Mikkel Storeskar (MS) Sondre Hole Dokken (kap) og Anders Mastrup (35 min Jesper Taaje) (VB) Torleif Rullestad (DMB) Markus Thorberg(56 min August Fosse) og Simen Renslo(OFFMB) Abdikafi Ahmed, Alfred Scriven og Ahmed Ahmed (Spiss) Jonas Bergane (45 min Jørgen Hesla Berget). Reserver ikke brukt: Mohammed Alkabra og Ole Cato S Haugen

LSK 2 kom med et sterkt lag og det setter vi pris på. Fikk mange gode referansepunkter. De hadde 7 spillere med Tippeligakamper. Vi har fortsatt ikke hell med oss, de sier det jevner seg ut i løpet av en sesong. Så ser lyst på høstsesongen. En kamp har vi vært heldig i år ;)

Det ble ikke lettere, med Pawel fortsatt ute med en strekk, Jesper Taaje med kvalme (kom inn etter hvert), Alfred Scriven skadet etter 15 min, Anders Mastrup etter 35 min. I tillegg at Jonas Bergane kun var med i en omgang, skulle i 80 års lag. Markus Thorberg måtte også tidlig av banen på grunn av fare for gult kort. Selv med de omstendigheten synes jeg HFK leverer en veldig god kamp, med debutanten Per Oskar Stave i mål. Han løste kampen på en god måte.

Vi har nå igjen en kamp før ferien, den har vi veldig lyst til å ta. Neste lørdag presenterer DBC – vårens siste kamp HFK – Årdal kl. 1600 på Hallingmo

Les mer for kampreferat.

KAMPREFERAT

Kampen åpnet med et LSK press og allerede etter to minutter var de nærme ledelsen. Et godt slått innlegg ble headet like utenfor av LSK sin gode spiss. LSK fortsatt med å styre spillet og de snapper ballen etter kommunikasjonssvikt i HFK forsvaret. Men debutanten Per Oskar Stave rydder opp og gir corner. Corneren ble resultatløs. Etter hvert kom vi mer inn i kampen, det var derfor surt at en svak avklaring gikk rett til en LSK spiller som spilte fir en annen, alene med Stave ble det denne gang mål 0-1. Like etter måte Scriven forlate banen med skade. Men vi hevet oss og spillet jevnet seg noe ut. Det var ekstra irriterende da LSK fikk straffe etter 28 minutter. I en løpsduell med Erlend Dokken snubler LSk spilleren i ballen og straffe. Den ble satt kontant i mål og 0-2. Like etter er vi på ferde, et godt angrep med et flott innlegg fra venstre av Ahmed Ahmed til Erlend Dokken som suser inn i boksen og header flott på mål. Men her varter U 17 landslagskeeperen til Norge opp med en fantastisk redning. Så måtte Mastrup ut med skade, inn med spysyke Taaje ;) I det 35 minutt blir det nok et straffespark, denne gangen en soleklar felling ved vår kaptein Dokken. Men må han få gult her? Det ble 0-3. Tungt dette, men spillerne jogger godt videre. I det 37 minutt, roter vi i forsvaret igjen, men den store sjansen roter også LSK bort. HFK er nærme en redusering på slutten av omgangen. Vi ruller flott opp på vår høyre side og et flott legg fra Bergane ender på bakre til en umarkert Rullestad. Han bruker litt lang tid på å lade kanon og skuddet ble blokkert på vei på mål. Selv med 0-3 til pause en ledelse som var litt i overkant etter spill og sjanser, syntes vi at vi leverte en god omgang.

Andre omgang ble enda litt bedre. Men LSK kommer til en stor sjanse innledningsvis der også, men avslutningen går rett på Stave. I det 52 minutt redder Stave igjen. Det skjer ikke så mye i andre omgang i sommervarmen hadde lufta kanskje gått litt ut av LSK. Vi jobber bra og kampen er forholdsvis jevn. I det 67 minutt får vi en fortjent redusering. Kafi dribler rundt LSK backen et par ganger og slår fint inn til Erlend Dokken. Nesten identisk situasjon som i første omgang. Men denne gang sitter den 1-3. Etter det er kampen jevn og LSK tørr ikke helt ta de planlagte byttene, før det på nok en dårlig avklaring får 1-4 målet 6 minutter før slutt. Det ble også sluttresultatet, det var en fortjent seier til LSK, men vi hang tidvis godt med.

Alt i alt er vi rimelig fornøyd til tross for tapet. Nå venter Årdal så en ferie. Det blir nok gått med en ferie for å lade batteriene og pleie skadene så vi er klare for høstsesongen. Der skal vi slå bra i fra oss!!

DBC sin bestemannspris gikk til Kaptein Sondre Dokken, som leverte en god prestasjon på banen. Men som også gjør mye før kampen og i pausen. En flott kapteinstype. Men vi må også nevne Simen Renslo som spilte en god kamp på midten. Keeperdebutanten Per Oskar Stave leverte også en trygg og god kamp. Selv om han ikke hadde så enormt mye å gjøre.