Åmot/Modum2 – Geilo/HFK2 (0-1) 2-5

Postet av Geilo/Hallingdal 2 herrer senior B den 10. Mai 2015

En solid gjennomført bortekamp, der vi har god kontroll og dominerer i 90 minutter, på en litt humpete naturgressbane.

Mål:

Åmot/Modum2: 46 min 1-1, 67 min 2-4

Geilo/HFK2: 28 min 0-1 Jonas Rodegård, straffe (Golberg blir dratt ned i feltet) 48 min 1-2 Jonas Rodegård, frispark fra midtbanen!, 62 Lasse Fjellstad ( gjennombrudd fra Kalle), 65 min 1-4 Lasse (August), 90 min Arild Slåtto (Teodor).

Lagoppstilling:

Marius – Paul, Anders M, Ole Cato, Mikkel – Jonas, August - Lasse, Kalle, Ahmed – Anders G

Reserver: Arild for Anders G etter 60 min, Kristian for Kalle 70 min, Teodor for Lasse 70 min, Adrian for August 73 min, Abdirizak inn for Ahmed 75 min, Kjell inn for Paul etter 80 min.

Humpete naturgress-bane er ikke dagligkost for oss, men vi entret banen med godt humør og en god dose tålmodighet – vi visste at vi måtte jobbe jevnt og trutt – og spille vårt spill uansett motstander og bane. Kampen igjennom hadde vi god kontroll, skapte mye og gjennomførte en solid kamp på mange måter.

Vi holdt roen til tross for avgjørelser vi ikke alltid var enige i, noe motstanderen ikke klarte. De kom fra en god kamp med uavgjort mot Vikersund – men holdt ikke helt mot oss. De brukte mye krefter på dommer og andre ting – men vi lot oss ikke forstyrre.

Etter litt over halvspilt 1.omgang ble Golberg dratt ned i feltet og dommer dømmer korrekt straffe. Jonas, vår dødballspesialist, satte den i stang og inn. Tror vi må la være å bruke stengene når vi tar straffe – blir litt nerver av sånt…

1.omgang ender 0-1 etter at vi hadde dominert og burde kanskje ha ledet mer komfortabelt.

Like etter 2.omgang startet var hjemmelaget på et sjeldent besøk, Paul bommer på en enkel ball og tidligere Ål-spiller Niat Medhanie blir alene med keeper og 1-1. Vi lot oss ikke stresse, og like etter skårer Jonas et fantastisk frisparkmål fra midtsirkelen, kanonhard og tverra og inn!

Så var det tid for litt Lasse-show. Lasse hadde ikke fått det til i 1.omg, og vi vurderte å bytte han ut i pausen – men valgte å avvente litt. Det betalte seg og to fantastiske framspill først fra Kalle så August resulterte i 1-3 og 1-4.

Åmot/Modum 2 reduserte til 2-4 etter klabb og babb inne i 16-meteren vår, og fra ingenting via et bein fra Hallingdal går ballen i en bue over Marius som akkurat der stod og drømte om ett eller annet…

Siste målet vårt kom etter flott heading fra Kristian til Teodor som slår inn til comeback-Arild som fastsetter sluttresultatet og en deilig seier!

Best på et, for dagen veldig godt, Geilo/HFK2: Ahmed Ahmed, August Fosse og Ole Cato Haugen.