SURT HJEMMETAP MOT HURINGEN

Postet av Jan-Eirik Thorberg den 6. Okt 2021

Herrer:

HFK                     -             Huringen (0-0) 2-3

HFK:                    1-0 49 min Simen Renslo (Anders Mastrup) 2-1 60 min Renslo (Tobias Grangård)

Hur:                    1-1 58 min Karl Wittussen, 2-2 73 min Sigurd Lilletvedt og 2-3 92 min Tor Johansen

Gule kort:

HFK:                    22 min Ammar Alhmado og 61 min Vegard Vedvik

Hur:                     Ingen

Rødt kort:         Ingen

Cornere:            (5-2) 7-4

Sjanser:              (5-1) 8-5

Tilskuere:         47 i forferdelig dårlig vær.

Dommer:           Hans Egil Drolsum (Vikersund IF) AD 1  Nan-Chun Chen (Ådal IL) og AD 2– Ismael Dakhouch Fakihi(Åssiden IF) – Bra gjennomført kamp.

Referatet kom litt seint, tung kamp å fordøye 😉

HFK spilte til tider en meget god kamp. De leverte en god førsteomgang, men personlig feil og ikke gode nok i avgjørende situasjoner gjorde at Huringen reiste hjem med alle tre poengene.

Neste kamp er borte mot seriefavoritten Vestfossen den 8 oktober kl. 1930- Vi skal gjøre alt for å slå raskt tilbake.

Les mer for kampstats og referat. Etter videogjennomgang.

Lagoppstilling: Per Oskar Stave (HB) Vetle Arnegård Kjøl (Øyvind Tørrisplass 83 min)(MS) Chris Magnetun (Johannes Stave 59 min) og Anders Mastrup (VB) Johannes Kleppo Dokken (Morten Nerli 69 min) (Def) Sander Tyribakken og Vegard Vedvik (Off MB). Ammar Almondo(Theodor Bråten 77 min), Simen Andreas Renslo og Ole Cato Stubberud Haugen (Spiss) Tobias Grangård

RES: Abbas Amir, Marius Helling, Gaute Tollefsen

Referat

Jevn åpning på kampen og allerede i det første minuttet kommer Huringen til en skuddmulighet som blåses over fra 16 meteren. Etter 5 minutter kommer kampens første store sjanse. Renslo, Haugen kombinerer fint, spiller så igjennom Johannes Dokken, som finner Tobias Grangård i boksen- Han tverrvender og skyter et godt skudd som Huringens gode keeper redder mesterlig. Minuttet etter får Huringen frispark i gunstig posisjon. Godt legg av Fossum, men avslutningen i god posisjon ble for dårlig. HFK er alltid farlig på kast og i det 10 minutt har Anders Mastrup en god mulighet, men headingen går like utenfor. Like etter kommer Huringen på en kontring og er cm fra å ta ledelsen. Det bølger i starten av kampen. I det 14 min er det HFK som har frispark i gunstig posisjon. Vedvik finner Grangård i boksen, men ballen «sklir» av beinet til Grangård i meget god posisjon. HFK er i ferd med å tilrive seg et intiativ. Vi er best på første og andre ball og presser Huringen bakover. I det 17 min kommer en identisk mulighet, men denne gangen er Det Dokken som mangler noen cm. I det 19 min får HFk en mega dobbelsjanse. Først et nytt frispark av Vedvik, som en Huringen spiller header i egen stolpe. Returen kommer Renslo alene på, men fra kort hold skyter han utenfor. I det 22 minutt er det Chris Magnetun som får en stor sjanse på bakre stolpe etter et flott innlegg av Haugen, men den sitter ikke. Nå burde HFK ledet. Omgangen ut styrer HFK det meste og har god kontroll. Dessverre uten å komme til de helt store sjansene. Lagene går til pause på 0-0

I andre omgang åpner HFK meget bra og går rett i strupen på Huringen. Ruller om et flott angrep i det 46 minutt, Renslo til Dokken som slår flott inn til Ammar. Han skyter et godt skudd som Huringen keeperen med nødd og neppe får slått til corner. Corneren ble resultatløs. Men i det 47 min på en ny corner får endelig HFK uttelling. Vedvik slår og Mastrup stusser videre til Renslo som dukker opp på bakre og 1-0 til HFK, veldig fortjent. HFK styrer kampen, men i det 57 minutt kommer Huringen på en kontring. Magnetun er litt uheldig med en avklaring. Så Wittussen på Huringen kommer seg igjennom og fra skrått hold klinker han ballen helt oppi vinkelen. Kjempeskudd og 1-1. Like etter er HFK tilbake i ledelsen, flott legg av Grangård finner Renslo på bakre og 2-1. Like etter må den solide stopperen Magnetun forlate banen med en skade. I det 64 minutt skyter Fossum på Huringen et godt frispark i stanga. HFK har vært det beste laget frem til nå, men mister en del struktur og Huringen kommer mer og mer inn i kampen. I det 71 min får Huringen et noe unødvendig frispark i god posisjon. Bra slått og Stave gir retur, den setter Lilletvedt i mål fra kort hold og 2-2. I det 75 min får HFK corner, den ender opp hos Theodor Bråten som akkurat har kommet inn. Han får en god mulighet, men skyter rett på keeper. Utover omgangen bølger det frem og tilbake uten de helt store sjansene. Det ser ut til å ende med poengdeling, noe som Huringen burde være godt fornøyd med. Men på overtid glir de igjennom forsvaret vårt og Johansen setter ballen i mål. 3-2 til Huringen og et av de bitreste tapene på lenge. Nå må vi slå hardt tilbake i ukene som kommer.

Dagens Halling og vinner av Lie sport1 gavekortet går til midtbanespilleren Vegard Vedvik, som leverte en god kamp på midten for HFK. Tyribakken, Haugen og ikke minst tomålsscorer Renslo var andre som leverte en god kamp. På et jevnt over ok HFK lag, som dessverre ikke hadde marginene og dyktigheten på sin side.

To tette kamper nå, først borte mot serieleder og opprykksfavoritten Vestfossen på fredag, deretter IBK tirsdag. Begge kampene kl. 1930- Neste hjemmekamp er mot en annen opprykkskandidat DBK fredag 15 oktober kl. 1930.