Borteseier for J17

Postet av Sven Gøran Bråthen den 15. Sep 2021

1. div J17

Modum - Hallingdal FK 1-6 (1-4)

Tirsdag kveld tok Hallingdal FKs J17 lag turen til Vikersund for å spille kamp mot Modum. Vi reiste ned med en formening om at denne skulle vi ta, og da blir vi jo litt overasket når motstanderen tar ledelsen allerede etter 1 minutt. Men derifra og ut viste jentene hvem som skulle bestemme. Modum sin fasit etter kampen var 2 skudd der det ene var utagbart for keeperen som startet og det andre utløste en kjemperedning av den andre keeperen. Vår keeper som startet kampen måtte kjøre ny oppvarming i pausa for å klare litt til etter pause..

Første omgang var vi virkelig gode i de aller fleste faser av spillet. Og da skaper man mange sjanser og lager mange fine kombinasjoner på  banen. Utover i andre omgang blir vi alt for mye med på Modums spark, mæl og spring + at de bruker tøffere og tøffere midler for å stoppe våre spillere. Gjerne med stygge etterslenger, uten at en ellers god dommer premierte det med kort.

Juryen i dag hadde en vanskelig jobb med å kåre dagens halling, Milla med hattrick, Vårin med hattrick på assist. Men nei i dag nådde de ikke helt opp. Det ble Ingri Syversrud som tar alle turene både framover og bakover fra sin backposisjon. Hun vinner nesten alle duellene hun er i og her forferdelig å spille mot. Tror hun satte kilometerrekord i denne kampen.

Lagbilde mot Modum

1 min Spillemål (1 - 0)Modum FK 14. Lisa Skinstad
7 min Spillemål (1 - 1)Hallingdal 25. Frida Reime Evjen, corner fra Sara
15 min Spillemål (1 - 2)Hallingdal 2. Vilja Rejdemo, retur på skudd fra Milla
18 min Spillemål (1 - 3)Hallingdal 5. Milla Dokken, gjennomspill Vårin
27 min Spillemål (1 - 4)Hallingdal 5. Milla Dokken, gjennomspill Vårin
50 min Straffemål (1 - 5)Hallingdal 5. Milla Dokken, blir felt selv og tar straffa
65 min Spillemål (1 - 6)Hallingdal 39. Synnøve Hille-Bekkestad, corner fra Vårin

målscorere mot Modum: Synnøve Hille-Bekkestad, Milla Dokken, Frida Evjen og Vilja Rejdemo