Fotball-leksjon på Hallingmo, dessverre med feil lærere..

Postet av Sven Gøran Bråthen den 14. Sep 2021

Hallingdal FK J17 - Hyggen 2  3-10 (3-4)

Fredag kveld, flomlys og besøk av Buskeruds suverene lag i denne aldersgruppa de siste årene. ALt lå til rette for en fotballfest. Hyggen høres kanskje ikke så voldsomt ut, men de har altså samlet mange av de beste spillerne fra de mest befolkningstette områdene av Buskerud (Hurumlandet, Lier og Drammen). Våre jenter vet selvsagt dette og mange hadde nervene utenpå drakta når vi startet. Da går det som det ofte går, vi står og ser på og de leder 0-2 etter 7 minutter. Da ser det ut som våre jenter begynner å slappe litt av og tørr å prøve litt i hvert fall. Nå går vi inn i en lang periode med veldig bra jentefotball med 2 lag som stuper i angrep og smeller til i dueller. Den varer fra det 12. minutt og helt til det 55. minutt. Da går Hyggen opp i 3-5 før de rett etter avspark scorer 3-6 direkte på et frispark fra langt hold, da gikk gardina ned for våre og det rant på med sjanser og mål ut kampen.

Vi er altså med på en fotballfest med regionens pr nå beste J17 gruppering i over halvparten av kampen. De hadde 8 førstelagsspillere mot oss fra et lag som dominerer interkrets J17, og de er i kvartfinale i J16 NM, mens vi nok en gang har flere debutanter og nye konstelasjoner. Det lover bra for denne gjengen framover ettersom vi mangler mange av våre beste J17 spillere i denne kampen også.

Kampforløp:

4 min 0-1 Henny Torhallsson

6 min 0-2 Klara Norlemann

16 min 1-2 Milla Dokken

23 min 1-3 Johanna Kristoffersen

26 min 2-3 Iselin Slåtto

29 min 3-3 Milla Dokken

32 min 3-4 Seline Skildrud

55 min  3-5 Henny Torhallsson

57 min 3-6 Johanna Kristoffersen

67 min Gult kort Sara Hefte

72 min 3-7 Marthe M Rype

75 min 3-8 Henny Torhallsson

76 min 3-9 Seline Skildrud

79 min 3-10 Henny Torhallsson

Dagens Halling Milla Dokken med 2 mål og et stadig uromoment for motstanderen.