HFK JUNIOR FORTSATT MED I KAMPEN OM TOPPLASSERINGER ETTER STORSEIER MOT LIER

Postet av Jan-Eirik Thorberg den 30. Sep 2019

HFK – Lier (3-3) 9-3

HFK:                     1 min 1-0 Eirik Thorberg (Sølve Midtskogen), 10 min 2-0 Theodor Bråten (Sander Tyribakken),  24 min 3-0 Ammar Alhamdo (Midtskogen), 54 min 4-3 Sander Tyribakken (Thorberg) 70 min 5-3 Thorberg (Bækken corner), 73 min 6-3 Bækken (Thorberg), 74 min 7-3 Thorberg (Midtskogen), 76 min 8-3 Bækken (Jordet) og 90 min 9-3 Thorberg (Poluku Bell).

Lier:                     34 min 3-1  Martin Høiberg, 39 min 3-2 Cabdi Casis Cabdulle Ahmed og 44 min 3-3 Høiberg

Gule kort:           HFK: 47 min Domentas Turka

Lier: 17 min Jostein Langørgen

Cornere:             ??

Sjanser:              ??

Tilskuere:           35

Dommer:            Per Noste – Holdt meget god kontroll på kampen. Bommet på en offside ellers veldig myndig og god.

Lagoppstilling: Johnas Ulshagen Jorde (kap) (HB) Sølve Midtskogen  (MS) Martin Hyldmo og Domentas Turka (VB) Magnus Bakkegard (Def MB) Vegard Vedvik og Anders Elstad Eriksen (Off MB). Vetle Arnegård Kjøl, Sander Tyribakken og Theodor Bråten (Spiss) Eirik Thorberg

Reserver: Ammar Alhamdo 35 min, Sindre Kaspersen 35 min, Poluku Bell 45 min og Magnus Magnetun Bækken 30 min .

Flott seier av vårt unge juniorlag, dette lover godt for fremtiden

Les mer for kampreferat.

KAMPREFERAT

HFK gikk rett i strupen på Lier og tok ledelsen før det hadde gått 40 sekunder. Et kast av Midtskogen fant Thorberg som vender rundt med et par Lier spillere før han dundret ballen i mål og 1-0. HFK dominerte kraftig i starten og det var ikke overraskende at vi økte til 2-0 ved Theodor Bråten, som sjeldent gjør feil alene med keeper. Sander Tyribakken slo en utsøkt pasning. 3-0 etter 24 minutter ved Ammar Alhamdo etter en ny flott pasning, denne gang av Midtskogen. HFK var veldig gode, men ble etter hvert litt overmodige, samtidig som man jobbet mindre skulle man også drible hver gang man fikk ballen. Men vi ble i overkant knallhardt straffet, tre mål imot på 10 minutter rett før pause. Så lagene gikk til pause på 3-3, noe Lier var veldig fornøyd med.

Andre omgangen åpnet jevnt, men i det 54 minutt kjemper kampens gigant til seg ballen i boksen og finner Tyribakken som klinker ballen i vinkelen og 4-3. Herfra og ut var det kun et lag på banen. I det 70 minutt har Magnus Bækken også kommet på banen han slår en corner som Thorberg etter litt om og men får dundret i mål og 5-3. i Det 73 minutt var rollene snudd, en god 5 meter vipper Thorberg igjennom til Bækken som alene med keeper gjør ingen feil og 6-3. Nå kom målene tett og i det 74 øker Thorberg til 7-3 etter et kast fra Midtskogen, Thorberg vendte og driblet litt før han skjøt ballen utagbart i mål. 8-3 kom i det 76 minutt tok keeper Johnas Jordet å slo et langt presist utspark rett i bakrommet til Bækken som scoret sitt 39 mål for sesongen fordelt på a laget (21), junior NM, Norway Cup og junior serien. Dette til tross for at han ikke spiller fulle kamper, spesielt ikke juniorkamper. Imponerende tall og hvis vi plusser på 20 assist, spørs det om vi i HFK har hatt en mer produktiv spiller noensinne.

Men best i dag på HFK var tanksenteren Eirik Reime Thorberg som med 4 mål og to assist var mer enn en håndfull for Lier. Det er også gøy å se at Sander Stensrud Tyribakken er i ferd med å ta steg, flott mål, flott assister og mange glimrende involveringer gjorde han til en av banens beste spillere. Magnus Bakkegård leverte også en god kamp. Spilleren som i «ungdommen» var keeper har virkelig imponert på backen i år. Men vi kan heller ikke glemme Bækken som med 2 mål og assist fikk mye ut av sine 30 min på banen.

HFK er fortsatt med i kampen om førsteplassen, men må vinne sine tre siste kamper for å ha en liten sjans.