INNHOLDSRIK OG DRAMATISK KAMP MOT SVELVIK IGJEN.

Postet av Jan-Eirik Thorberg den 2. Jun 2019

Svelvik              -            HFK      (2-1) 3-2

Sve:                   1 min 1-0 Mats Pedersen, 27 min 2-0 Mats Pedersen, 68 min str 3-3 Martin Dammen, 70 min 4-3 Pedersen og 85 min 5-3 Dammen

HFK:                  35 min 2-1 Ole Cato Stubberud Haugen (Nils Olav Smestad), 42 min 2-2 Vebjørn Haug (etter frispark Lasse Moen) og 51 min 2-3 Magnus Bækken (Birk Stian Bjerkreim

Svel:                  41 min Mathias Warp og 61 min Nicklas Nordengen

HFK:                  60 min Lasse Moen 60 min Simen Renslo og 69 min Nils Olav Smestad.

Cornere:           (0-1) 3-4

Sjanser:            (3-3) 12-4

Tilskuere:         53

Dommer:         Ole Jonny Aasane Ulleberg (Skrim IL), AD 1 Hans Egil Drolsum (Vikersund IF)

og Ad 2 Mesut Aricigil (Stoppen SK) – Dømte kampen 😉

Ref forsinket pga sykdom

HFK og Svelvik har opp igjennom årene hatt mange innholdsrike og spennende kamper. Denne var også det, men det store spillet uteble på en litt ujevn matte. Svelvik trakk det lengste strået, selv om det så ut som HFK skulle dra dette i land midt i 2 omgangen.

Til uka er det to bortekamper. Tirsdag borte mot seriefavoritten Modum og fredag mot det nyopprykkede laget IBK. Nå ser det litt lysere ut på skade og sykdomsfronten, så vi satset raskt på å øke poengkontoen i den nærmeste tiden.

Les mer for kampstats og referat. Etter videogjennomgang.

Lagoppstilling: Joakim Skaret (HB) Vebjørn Haug (45 min Johannes Kleppo Dokken (MS) Torleif Rullestad og Magnus Jorde (VB) Olav Kvåle Myksvoll(Def MB) Simen Andreas Renslo (kap) (Gaute Vedvik 20 min) og Lasse Moen (Adrian Bredesen 25 min) (Off MB). Ole Cato Haugen, Magnus Bækken og Nils Olav Smestad (Vegard Vedvik 15 min)(Spiss)Birk Stian Bjerkrheim Reserver

Videoklikket dessverre etter 1 omg.

HFK fikk en forferdelig åpning på kampen, et balltap midt på banehalvdelen. Hvor HFK spillerne skriker etter frispark. Men det tror jeg hadde vært billig. Hurtigtoget og unggutten Mads Pedersen løp igjennom de som var igjen i HFKforsvaret og 0-1 til Svelvik. I det 20 minutt kommer HFK til en megasjanse ved toppscorer Magnus Bækken, men avslutningen fra kort hold går rett på keeper. Etter 25 minutt øker samme Pedersen Svelvik sin ledelse til 2-0. Vi er ikke gode til å ta ut i boks etter et kast. Etter dette tar HFK mer og mer over, En fin redusering av Ole Cato Stubberud Haugen, som Nils Olav Smestad finner med en fin pasning. Haugen sin avslutning er god og 1-2. Etter 41 minutter utligner Vebjørn Haug med et nydelig hodestøt og 2-2 etter et flott slått frispark av Lasse Moen. 2-2 står seg til pause.

I andre omgang får Svelvik nesten lik åpning som i første omgangen, men avslutningen går i stolpen. Etter 50 minutt går HFK opp i ledelsen 3-2, ved toppscorer Magnus Magnetun Bækken (8 målet i 4 div og 14 totalt med Junior NM). Så to veldig gode 01 på banen i dag for hvert sitt lag. HFK tar over en del av spillet etter denne scoringen og virker til å kontrollere kampen. Dessverre er vi uheldige på 3-3 nå Svelvik får straffe etter en hands på Rullestad når han skal blokkere et skudd. Skuddet setter Dammen sikker ti mål og 3-3. Etter den bølger det veldig og Svelvik går opp til 4-3 ved Pedersen på noe som lignet veldig på offside. Etter den greier ikke HFK å heve seg og det er Svelvik som alt i alt virker farligst og vinner tilslutt fortjent 5-3. Vi er veldig ujevne i denne kampen, fra det strålende til det helt elendige. Vi er altfor dårlig på dødballer og slipper til for mange sjanser og mål i mot. Her må det jobbes fremover.

Nå satser vi på at de aller fleste er tilabke så vi får til noen gode treninger og kamper kommende uker.

Dagens HFK spiller, som får et gavekort fra Fjellkjeden.no på 300 kr ble Torleif Rullestad. Han leverte en god kamp og tok Dammen ut av kampen (han scoret riktignok 2 mål, straffe og etter frispark).