ÅRSBESTE MOT KONNERUD I TOPPOPPGJØRET

Postet av Jan-Eirik Thorberg den 16. Jun 2018

HFK - Konnerud (3-0) 5-1

HFK:                               13 min 1-0 Magnus M Bækken (Jonas Bergane), 23 min 2-0 Berget (Myksvoll), 33 min 3-0 Ahmed Ahmed (Storeskar), 52 min 4-0 Simen Andreas Renslo str (Berget) og 80 min 5-1 Berget (Bergane)

Tilskuere:                    40

Dommer:                      Rolf Kristian Tangen (Ådal) AD 1 Adem Satici (SIF) og AD 2 Tommy Bøes Urdahl (Stoppen). Fikk veldig god flyt i kampen, la lista der den bør ligge. Kunne gitt et par kort, men ingen krise å stå over det. Mange gir for kjapt kort. Litt tvetydig ved straffesituasjonen, MEN avgjørelsen er riktig i henhold til regelverket. Trioen bør være godt fornøyd med jobben.

Les mer for kampstats og referat.

Lagoppstilling: Per Oskar Stave (HB) Mikkel Storeskar(Steffen Haugstad 11 min) (MS) Per Nyhus (Inn igjen med Lasse Moen 8 min) og Fredrik Røkkum (kap) (VB) Olav Myksvoll (Def MB) Simen Renslo (Johannes Kleppo Dokken 11 min)og Magnus Bækken (Off MB). Lasse Moen (Anders Mastrup 25 min) Jonas Bergane(Bendik Øen 11 min) og Ahmed Ahmed (Abdikaafi Ahmed 18 min)   (Spiss) Jørgen Hesla Berget Reserver: Ikke benyttet Stian Bråten.

HFK leverte en veldig god kamp hjemme mot topplaget Konnerud. For første gang i år hadde vi de fleste på plass og da er vi sterke. Konnerud fremstår som mye bedre enn i fjor, og til tross for storseieren det beste laget vi har møtt i år. Dette lover godt før de to siste kampene mot opprykksfavorittene Modum (førstkommende fredag) og Mjøndalen (fredag 29 juni).

Les mer for kampreferat.

KAMPREFERAT ETTER VIDEOGJENNOMGANG.

HFK kom hardt og aggressivt ut.  Etter 5 minutter presser HFK og Jørgen Hesla Berget keeperen kraftig. Han vinner ballen fra keeperen, men blir preset i vendingen og skyter like utenfor det åpne målet. Et par lange kast fra Ahmed Ahmed skaper litt halvskumle situasjoner. HFK er det beste laget, og etter 13 minutter lykkes vi. Mikkel Storeskar vinner ballen i egen sone. Spiller til Stave, som slår opp mot Konnerud forsvaret. Her er Jonas Bergane somvanlig knallsterk. Han header til Ahmed, som finner Magnus Bækken. Bækken setter opp en flott vegg med Bergane og fosser inn i 16 meteren, her er han som alltid sterk og fører HFK opp i en fortjent 1-0 ledelse. I det 21 minutt så gjentar det seg nesten, men skuddet til Bækken går utenfor. I det 23 minutt øker HFK til 2-0 etter et flott angrep, HFK vender spillet raskt to ganger og Berget setter fri Myksvoll på venstre siden. Innlegget treffer nesten en aggressiv Ahmed på fremre, han presser keeperen til retur. Returen setter måltjuven Berget sikkert i mål og 2-0. Konnerud er gode i perioder og er nærme redusering etter en corner i det 26 minutt, men HFK får avverget tilslutt. I det 33 minutt fikk HFK frispark på 25 meter, Storeskar ladet storkanonen og skjøt «hull» i muren. Keeperen må gi retur. Ahmed følger opp og header i mål. En marginal og god avgjørelse av ad og dommer. 3-0 ver litt flatterende. HFK var effektive mot et greit Konnerud lag. På overtid av første omgang, kommer Konnerud til en megasjanse, men Stave gjør en helt rå redning. Derfor gikk lagene til pause med 3-0 til HFK.

I andre omgang åpner HFK bra og i det 50 minutt, kommer først Moen til en sjanse som blir blokket, ballen triller Bergane som skyter hardt i tverrliggeren, nærme 4-0 der. I det 51 minutt kommer Konnerud på en kontra og en god mulighet, men skuddet blir for dårlig og Stave redder greit. I det 52 minutt får HFK et korrekt i dømt straffe, den setter Renslo trygt i mål og 4-0. I det 61 minutt roter vi det til, Konnerud får et enkelt mål, men ikke direkte ufortjent 1-4. I det 80 minutt, slår Storeskar et flott frispark opp mot Bergane som stusser videre til Berget som tar i mot ballen på 16 meteren og vender bort to mann før han skyter ballen trygt i mål og 5-1. HFK foretar en del bytter, som skaper ny energi i laget og siste delen trøkker HFK bra på. Bækken er veldig nærme på et frispark i det 85 minutt. Knallhardt i tverrliggeren. Det blir ikke flere mål og sjanser og HFK vinner kampen veldig fortjent. Men kanskje i største laget, i dag var HFK effektive, aggressive og gode i flere faser av spillet.

Det var hard konkurranse om dagens Halling prisen, men Jonas Bergane vant juryens gunst og får samtidig et gavekort på 300 kr fra vår bestemannspris sponsor Hallingkjeden.no Intersport Gol. Men Bækken var god, det samme Berget og Ahmed. Det var også særs godt å ha Renslo tilbake etter skadet, han ledet laget på en meget god måte.

Tøffe kamper på rekke og rad, neste fredag skal vi ned for å bryne oss mot opprykksfavoritten Modum.