GOD KAMP AV HFK HJEMME MOT HURINGEN

Postet av Jan-Eirik Thorberg den 26. Mai 2018

HFK - Huringen (0-0) 4-1

HFK:                               46 min 1-0 Magnus M Bækken (Simen Renslo), 47 min 2-0 Fredrik Røkkum (Renslo) 52 min 3-0 Røkkum (LasseMoen) og 75 min 4-0 Renslo (Johannes Kleppo Dokken)

HFK:                               91 min 4-1 Nils Otto Teigen

HFK:

Hur:

Cornere:                       (5-0)  8-1

Sjanser:                         (5-0) 13-3

Tilskuere:                    56

Dommer:                      Adem Satici (SIF) AD 1 Morten Olsen (Skrim) og AD 2 Per Wilfred Noste (Holeværingen). Veldig lett kamp som de løste på en god måte.

Lagoppstilling: Per Oskar Stave (HB) Ahmed Ahmed (MS) Per Nyhus og Fredrik Røkkum (VB) Olav Myksvoll (Def MB) Simen Renslo (kap) og Magnus Bækken(Off MB). Steffen Haugstad, Bendik Øen Strand og Lasse Moen  (Spiss) Jørgen Hesla Berget Reserver: Torje Slåtto 30 min, Johannes Kleppo Dokken 45 min, Abdikafi Ahmed 18 min, Stig Morken 18 min, Stian Bråten 7 min og Linus Hedlund 18 min. Adrian Bredesen og Jarle Stanes ikke benyttet.

HFK gjennomførte en veldig god kamp hjemme mot Huringen i strålende sommervær på Hallingmo. HFK var klart best fra start til mål. Men burde utnyttet overtaket med flere mål.

Nå venter en tøff bortekamp mot Jevnaker i toppoppgjør fredag 1 juni kl. 1930 på Jevnaker.

Les mer for kampreferat.

KAMPREFERAT UTEN VIDEOGJENNOMGANG

HFK tok tak i kampen fra start og styrte spillet. Men selv med det spillemessige overtaket, skapte ikke HFK all verden i starten mot et lavtliggende Huringen lag. Det tok 20 minutter før kampens første store sjanse. Bendik Øen Strand blir spilt alene igjennom, men skyter rett på keeperen. I det 24 minutt får vi en stor sjanse etter kast. Langt kast fra Ahmed Ahmed finner Jørgen Hesla Berget som stusser på bakreder Simen Renslo dukker opp, men keeperen står også i veien for den. HFK styrer fortsatt, menshuringen prøver på kjappe kontringer uten å nå helt frem. I det 40 minutt header Berget over fra kort hold på en corner. I det 45 minutt ruller HFK opp et kjempeangrep og Haugstad blir spilt alene igjennom, men Huringens sisteskanse gjør en ny flott redning. Returen skyter Bækken utenfor. Lagene gikk til pause med 0-0 etter en omgang HFK styrte totalt mot et etter hvert slitent Huringen lag, kun uttellingen som, manglet.

Men det fikk HFK umiddelbart i 2 omgang. Renslo får assist, MEN her gjorde Bækken alt arbeidet selv. Han dro seg forbi to oppassere og klinte av et herlig langskudd fra 25 meter med «feil» fot 😉 rett i vinkelen bak en sjanseløs Huringen keeper og en meget fortjent ledelse. 2-0 kom rett etterpå, Renslo finner toppscoreren vår Røkkum på bakre flott og kontant heading i mål. Samme man øker til 3-0 etter 52 minutter på en herlig slått corner av Moen. HFk spiller nå veldig bra og pusher på, en god mulighet skyter Berget og presser keeperen til en god redning og på corneren er nesten Røkkum målscorer igjen. Men det hadde blitt for voldsomt for stopperen vår 😉 Nå kom det et periode vi rotet det litt til, begynte å transportere ballen for mye, samt velge litt for fancy løsninger. I denne perioden kom også to Huringen muligheter som Stave ryddet greit unna. I det 71 minutt ruller HFK veldig bra opp ved Myksvoll på vår høyre side. Flott innlegg som først Torje Slåtto bommer/hopper over så ender den opp hos Berget som alene fra kort hold brenner den over. I det 75 minutt, viser kapteinen Renslo at litt kløkt og ro er resepten for mål. Et innlegg med stuss av Kleppo Dokken finner Renslo på bakre som tar den ned på kassa og drar seg inn forbi to mann og skyter trygt i mål 4-0. På slutten kommer vår gamle storscorer og spillerutvikler inn. Stian Bråten markerer seg umiddelbart med trøkk og gode bevegelser. MEN når han blir satt opp alene med keeperen på overtid har vi større forventinger til ham en et puddingskudd inn på keeperen til Huringen 😉 I det det ser ut til å ebbe ut til 4-0 seier får Huringen et frispark, som flott blir slått inn på bakre, der to Huringen spillere står i kø. Headingen går i mål bak Stave. Selv om den var kjip, legger det ikke demper på kveldens prestasjoner.

Dagens Halling ble Fredrik Røkkum med solid spill og to mål. Han får et gavekort på 300 kr fra vår bestemannspris sponsor Hallingkjeden.no Intersport Gol.

Vi føler også at Magnus Bækken leverte en kjempekamp, han nærmer seg den stabiliteten vi forventer av ham. Ellers på et solid HFK lag er Olav Myksvoll, Per Nyhus og Simen Renslo gode.

Dette gir oss selvtillit inn mot toppkampen mot Jevnaker fredag kl. 1930 på Jevnaker.