Postet av Jan-Eirik Thorberg den 13. Mai 2017

Steinberg-HFK (2-2) 2-3

Stein:1-0 9 min Kim Andre Nilsen og 2-2 45 + min Rudi Holoman

HFK:1-1 15 min Alfred Scriven (Simen Renslo), 1-2 35 min str Simen Andreas Renslo (Scriven), 61 min 2-3 Sindre Thue (August Fosse).

Stein:5 gule

HFK:

Rødt kort: Steinberg 70 min og 87 min

Cornere: (0-1) 1-4

Sjanser: (2-3) 4-9

Tilskuere: 20

Dommer: Vegard Woll (Nesbyen IL) AD 1 Hans Erik Drolsum (Vikersund) og AD 2 Suleyman Erkøk (Solberg SK). Veldig vanskelig kamp å dømme, skjedde mye hele tiden. Men vi synes trioen kom meget godt fra det.

Lagoppstilling: Jarle Stanes (HB) Linus Hedlund (MS) Fredrik Røkkum og Anders Mastrup(VB) Mikkel Storeskar Def MB) Markus Thorberg (kap) og August Fosse (Off MB). Simen Andreas Renslo, Sindre Thue og Jørgen Hesla Berget (Spiss) Alfred Scriven Reserver: Birk Stian Bjerkreim 21 min, Olav Myksvoll, Martin Haraldset (30 min), Abdikafi Ahmed (7 min) og Jørgen Hesla Berget (45 min)

Vi var forberedt på en vanskelig kamp på en liten og humpete bane mot et fysisk lag. Alt det stemte og vi er utrolig fornøyd med å reise derfra med 3 poeng.

Vi er selvfølgelig veldig godt fornøyd med sesongstarten, MEN vi vil ha mer. Vi ser frem til neste kamp som er hjemme mot Modum fredag 19 mai på Hallingmo kl. 1930

Les mer for kampreferat.

KAMPREFERAT, NB!! ETTER VIDEOGJENNOMGANG.

Det ble en rotete innledning på kampen og det gikk mange høye baller frem og tilbake. Første store sjansen kommer etter 4 minutter når Sindre Thue som forøvrig hadde sin beste kamp i HFK trøya slår en flott pasning igjennom til Ahmed Ahmed. Ahmed taper duellen med keeperen, men der var det små marginer. I det 9 minutt får Steinberg frispark fra 25 meter. Det var et indirekte frispark som Stanes var litt uheldig med og 1-0 til Steinberg. Heldigvis er vi oppe med en gang og i det 15 minutt kommer utligningen ved Alfred Scriven. Renslo får pirkete ballen til Scriven som drar seg langs 16 meteren forbi tre Steinberg spillere og plasserer den fint med venstrebeinet i lengste hjørnet balk en sjanseløs keeper 1-1. Fortjent etter at HFK har det meste av spillet. Etter scoringen blir det mye rot, det er vanskelig å etablere spill og det blir mye kriging.

I det 35 minutt har HFK en dødball. Det blir mye kriging og tilslutt ender den opp hos Scriven som drar den med seg, han blir i samme øyeblikk sparket ned av Steinberg stopperen og korrekt straffespark. Den setter Renslo utagbart i mål og 2-1 til HFK. Det virket nå som vi var i ferd med å få kampen inn i vårt spor. Derfor var det svært bittert etter at de utlignet på overtid til 2-2 når vi opptrådde noe ubesluttsomt i eget forsvar. Så vi gikk til pause med 2-2 i en omgang vi var noe bedre enn et hardtkjempende Steinberg lag.

I andre omgang tar HFK mer tak mot et Steinberg lag som begynner å bli mer slitene. Taklingene blir også litt tøffere og noen tilfeller stygge.

Etter 53 minutter drar Thorberg seg igjennom 16 meteren til Steinberg og slår flott inn til en frisk Hesla Berget som skyter fra kort hold og keeper blokkere til corner. I det 61 minutt kommer vi på en rask og god kontring. En pasning fra Scriven ender opp hos Fosse som slår på direkten til Thue som er ONSIDE med en meter til tross for heftige protester (greit med film da 😉 ) 3-2 til HFK veldig fortjent. Etter 65 minutter ruller HFK opp et fint angrep på vår høyre side. Mastrup finner Hesla Berget som på sin side slår Scriven flott igjennom på kanten. Han slår inn til Renslo på første som blir taklet av keeperen før han får tuppet ballen i mål. Etter 25 minutter blir kapteinen til Steinberg utvist, etter en duell kjører han kneet i ryggen på en liggende Thorberg og korrekt rødt kort. Men dette gir også litt ekstra futt i Steinberg laget og de har sin besteperiode i kampen i minuttene som kommer. De satser hardt fremover og i det 27 minutt kommer de fri på vår høyre side, men det harde skuddet redder Stanes på en god måte. Etter 36 kunne vi mistet to poeng, etter et langt kast og mye dueller i vår boks ender ballen opp hos Mayer hos Steinberg, har drar av en mann og skyter fra 3 meters hold, men heldigvis for HFK kommer Mikkel Storeskar til og blokkerer ut til corner. Etter det har HFK noen megasjanser på overganger, men greier ikke å sette ballen i mål. I det 88 minutt har Birk en god mulighet. Renslo drar seg fri og slår 45 grader til Birk som kommer på 10 meters hold, men brenner avslutningen over dessverre. Etter 89 minutter får Steinberg en ny utvisning etter en meget stygg takling på Martin Haraldset, ser på video at hadde han truffet mer på beinet og ikke «kun» flerret opp leggskinn og strømpene hadde det blitt kvelden på sykehuset for unge Haraldset 😉 I det 93 minutt har vi corner i hjørnet, her skjermer Thorberg ballen en liten stund før han drar seg innover og skyter fra 12 meter, keeperen har en beinparade og ny corner. Selv med få minutter igjen og 11 mot 9 var det nerve. Tilfeldigheter gjorde store utslag i denne kampen. I det 50 minutt drar Thorberg seg igjennom og kommer alene med keeper, han finner Kafi på nesten blankt mål. Men avslutningen hans blir dessverre blokkert like før streken. Det ble noe av det siste som skjedde. Så HFK reiste hjem fra Steinberg med tre nye poeng i bagasjen. Velfortjent!!

Dagens Halling ble Alfred Scriven som var massiv. Men honnør til hele laget for en godt gjennomført kamp. Andre som utmerket seg var Anders Mastrup og Sindre Thue.

Neste kamp fredag 19 mai på Gol mot Modum kl. 1930- Kom og støtt oss mens vi går for den syvende strake!!