READY FOR STERKE FOR HFK

Postet av Hallingdal menn senior A den 23. Aug 2015

Ready - HFK (3-0) 7-3

Ready: Øystein Lundblad Næsheim(9, 46, 53, 77 min) og Kristoffer Holtung Bugge (16 og 23 min) og Ole Jørgen Sylling Berg 79 min

HFK:68 min Joakim Havikhagen, 84 min Markus Thorberg (str, Renslo felt) og 89 min Jesper Taaje (Linus Hedlund corner)

Ready:48 min Ole Jørgen Sylling Berg

HFK:27 min Markus Thorberg og 54 min sondre Dokken

Cornere: (1-2) 2-7

Sjanser: (7-3) 14-7

Tilskuere: 60

Dommer: Resa Hauge, Kjelsås IL, AD 1 Christian Turc AD 2 Agron Trena Bærum. Følte litt mye gikk I mot I starten, men alt alt en god trio.

Lagoppstilling: Jarle Stanes, (HB) Sondre Dokken (kap) (MS) Blazej Jankowski ( Joakim Havikhagen 36 min) og Jesper Taaje(VB) Linus Hedlund (Def MB) Markus Thorberg og Simen Renslo (Off MB). Kyrre Sataøen (Christian Nesselqvist 24 min) Pawel Kaczorowski (Abdikafi Ahmed 24 min) og Jonas Bergane (Spiss) Alfred Scriven Reserver: Tord Magnus Fagermo

Det ble en tøff kamp for HFK mot et godt Ready lag. De har brukt sommeren til å forsterke et allerede godt lag og kommer nok til å kjempe om opprykk ut sesongen. Vi hadde tidvis bra spill, men alt i alt fikk vi for første gang en solid leksjon i hvordan man bør spille. Vi blir litt lette og urutinerte mot et såpass voksent lag som Ready. Vi ønsker dem lykke til med resten av sesongen. Vi må nå jobbe hardt denne uken så vi klare til å ta i mot Oslo City i en særdeles viktig kamp til lørdag kl. 1600 på Hallingmo.

KAMPREFERAT

HFK åpnet best og kom også til kampens første sjanse allerede etter et minutt. HFK ruller opp fra venstre til høyre. Thorberg spiller Dokken fint igjennom på høyre kanten og slår et bra innlegg inn til Alfred Scriven som header like over fra 8 meters hold. Her burde vi tatt ledelsen. Etter den sjansen fortsetter vi å styre kampen frem til de får sin første mulighet ette 9 minutter. De setter den i mål ved toppscorer Øystein Nesheim (imponerende 29 mål så langt i årets sesong) og 0-1. Etter den scoringen tar Ready over og vi sliter med å henge med. De går opp til 0-2 etter 15 minutter etter at vi slipper i løpene og markerer dårlig inne i boksen. Et lignende angrep fører til 3-0 i det 23 minutt. På Readys fire første sjanser så ledet de 3-0, det er veldig tungt. Men de har to effektive og gode spisser. Etter den scoringen heiser HFK seg litt igjen og det er forholdsvis jevnspilt ut omgangen. Nærmest mål er Thorberg og Kaczorwski på to langskudd som keeperen må slå til corner.

Gutta var ikke fornøyd i garderoben i pausen og gikk utpå for å kline til i andre omgang. Det ble da ekstra tungt at de scoret allerede etter 1 minutt på en kontring 0-4, da var kampen helt kjørt. Ready har et par gode muligheter til men Stanes avverger. Det som er bra med HFK at de aldri stopper opp å spille, så det gav også uttelling den siste halvtimen da HFK endelig fikk hull på byllen. Ett flott angrep rullet opp ved Thorberg som finner Sataøen på kanten, Sataøen slår inn til Havikhagen som header ballen i mål 1-5. Så kom det to kjappe Ready mål i det 77 og 78 minutt 1-7. Etter de målene tok HFK over de siste 13 minuttene og reduserte to ganger, først på straffe ved Thorberg etter at Renslo ble taklet, så i det 89 minutt ved Jesper Taaje etter en flott corner av Linus Hedlund.

Selv om Ready var fryktelige effektive så var de en klasse over oss, vi får håpe læringseffekten for oss var stor så vi kan dra det med inn i høstens øvrige kamper. Vi må også ta med lyspunktene, de var det tross dette stortapet en del av.

Best på HFK var Markus Thorberg og Linus Hedlund.

Neste kamp er mot Oslo City lørdag på Gol. Den må dessverre Thorberg stå over på grunn av gule kort, men vi får Fredrik Garnås tilbake og kanskje Chris Magnetun (etter skade). Det er veldig viktig å ta Oslo City til helga og vi skal gjøre alt for å greie det.