UAVGJORT HJEMME MOT JEVNAKER – I Simen Andreas Hagberg Renslo sin Rekordkamp

Postet av Jan-Eirik Thorberg den 5. Sep 2021

Dette var Renslo sin 207 kampen for HFK sitt A-lag og han gikk dermed forbi Sondre Hole Dokken på HFK sin adelskalender for begge kjønn. Dette gjør Renslo til den mestspillende HFK spiller gjennom tidene.

Herrer:

HFK                     -             Jevnaker           (0-0) 0-0

HFK:

JIF:

HFK:                    60 min Vegard Vedvik 70 min Chris Magnetun

JIF:                       9 min Andreas Hella, 12 min Kutjim Ismalji  og 90 min Espen Aardalen

Rødt kort:         Ingen

Cornere:            (3-3) 6-5

Sjanser:              (3-3) 5-3

Tilskuere:         93

Dommer:           Adrian Forsberg (DBK) AD 1  Vegard Woll (Nesbyen IL) AD 2– Ismael Dakhouch Fakihi (Åssiden IF) – Legger lista lavt og må ta ansvar for at denne kampen ikke fikk den tenning og intensiteten den pleier å ha.

HFK og Jevnaker spilte 0-0 i en litt tam og lite underholdene kamp. Jevnaker hadde ballen mest i 1 omgang og bommet på en straffe, mens HFK tok mer og mer over og hadde de største sjansene ellers i kampen.

Neste kamp er lørdag 11 september IBK - HFK kl. 1500 –

Les mer for kampstats og referat. Etter videogjennomgang

Lagoppstilling: Per Oskar Staveohnas Jordet (HB) Vetle Arnegård Kjøl(Anders Mastrup 45 min) (MS) Johannes Stave og Chris Magnetun (kap) (VB) Olav Myksvoll (Def) Sander Tyribakken(Theodor Bråten 75 min (Johannes Dokken 84 min) og Vegard Vedvik (Off MB). Simen Andreas Renslo (Ammar Alhamdo 25 min) Jonas Bergane og Ole Cato Stubberud Haugen (Spiss) Tobias Grangård

RES: Ikke benyttet Johnas jordet, Mikkel Renslo, Marius Helling, Eivind Torpe Og Gaute Tollefsen

Referat

Det var en jevn start på kampen og HFK kom til kampens første sjanse etter 9 minutter, da Vegard Vedvik vant ballen på midtstreken og før han ble felt stygt på midten fant han Jonas Bergane. Bergane slo en veldig god pasning igjennom til Tobias Grangård som dessverre fikk sine to skudd blokkert fra farlig posisjon. Jevnaker satte kontra og spilte seg igjennom vårt forsvar, en liten hekt ført til korrekt i dømt, men veldig unødvendig straffespark til JIF. Den tok Kutim Ismalji, den tidligere HBK spilleren med kamper i OBOS. Et noe svakt straffespark reddet Per Oskar Stave og reddet greit. Jevnaker hadde nok ballen noe, mer mens HFK virket farligst fremover. I det 15 min takler Chris Magntun glimrende, slår opp til Grangård på kanten. Som fosser fremover, han slår den 45 til Sander Tyribakken som er like utenfor 16 meteren. Som igjen finner Olav Myksvoll, som skyter like utenfor på et skudd med trøkk i. i det 20 minutt kommer JIF oppover vår høyreside, slår et bra innlegg, men heldigvis blir headingen fra kort hold ikke bra nok. Dette var en stor sjanse til JIF. I det 25 min er JIF på ferde igjen, denne gang på vår venstre siden. Heldigvis vinner Stave duellen med Jevnaker spissen, før Johannes Stave får ballen vekk fra farlig område. HFK har en del farlige dødballer, men er for unøyaktig for scoring. I det 31 min får HFK corner ved Vegard Vedvik og på bakre får Ammar tid og fyrer av et skudd fra kort hold, som gikk via en JIF spiller og mistet dessverre fart inn mot mål. JIF sin gode keeper avverget greit. I det 41 minutt for HFK en meget god sjanse til å ta ledelsen. Etter et langt kast, ender ballen opp hos Myksvoll igjen, han slår inn på første, der tar Tyribakken et elegant hælspark ut til Ole Cato Haugen. Haugen skyter, så vidt innom en JIF spiller og i tverrliggeren ☹ Dermed gikk lagene til pause på 0-0. Jevnaker hadde nok ballen mest, men ellers ganske jevnt.

2 omgang ble en sjansefattig affære. I det 58 min, kunne det se ut som JIF ble snytt for et straffespark. Men forseelsen skjedde utenfor, så det skulle eventuelt vært et frispark for JIF i farlig posisjon. I det 69 minutt er JIF litt halv farlige på en corner. I det 78 minutt kommer omgangens første store sjanse. HFK hadde tilrevet seg overtaket, noe de beholdt ut omgangen. Et langt kast fra Myksvoll etter litt klabb og babb i feltet endte hop oss Ammar. Som fra meget god posisjon skjøt like utenfor. I det 81 minutt får HFK corner og Haugen finner nok engang Ammar på bakre, og for en mulighet, men på nesten blankt mål header han over. Det var kampens siste store sjanse og til tross for bra trøkk fra HFK på slutten endte oppgjøret 0-0. Det er vel tredje 0-0 kampen under Thorberg sin ledelse siden 2006.

Hvis noen hadde fortjent å vinne, så var det nok HFK. Men uavgjort er også greit. HFK har fått en grei start på sesongen, men man sitter igjen med følelsen etter dette oppgjøret at man kunne sittet med full pott, hvis marginene hadde vært mer på vår side.

Dagens Halling og vinner av Lie sport1 gavekortet går til keeper Per Oskar Stave, som ikke hadde fryktlig mye å gjøre. Men løste det på en meget god måte. Der i blant strafferedning.

På et noe sykdom og vaksine redusert HFK lag, leverte også Johannes Stave, Chris Magnetun og Vegard Vedvik en god kamp.

Neste kamp er borte mot IBK lørdag 11/9 kl. 1500. Vi håper på en god treningsuke gjør oss klare til å fighte hardt for tre poeng.