HFK                     -             Åssiden             (0-1) 0-2

Åss:                     39 min 0-1 Tobias Karlsen og 90+3 min Tobias Torgersen

HFK:                    63 min Jonas Bergane

Åss:                      43 min Karlsen .

Cornere:            (0-2) 1-2

Sjanser:              (1-2) 3-3

Tilskuere:         58.

Dommer:           Hans Egil Drolsum (Vikersund) AD 1  Ole Martin Loeshagen  (NUILl) AD 2– Joachim Bakkalia Buchman (Uvdal) – På det jevne.

HFK leverte en god kamp mot en solid motstander som senere i høst skal spille om opprykk mot Urædd. Vi er nærme utligning, men ble dessverre annullert pga offside. En feil, men veldig forståelig avgjørelse. Jevn og sjansefattig hvor Åssiden grep muligheten bedre enn oss og vant fortjent.

Lagoppstilling: Per Oskar Stave (HB) Per Nyhus (MS) Tobias Grangård og Adrian Lugo Bredesen(Bendik Øen 90 min) (VB) Morten Nerli (Magnus Jorde 53 min), (Def MB) Simen Andreas Renslo (Kap) og August Fosse(Torleif Rullestad 80 min) (Off MB). Magnus Bækken, Birk Stian Bjerkreim (Eirik Thorberg 82 min) og Johannes Kleppo Dokken (Ole Cato Stubberud Haugen 61 min) (Spiss) Jonas Bergane Reserver: Joakim Skaret og Vebjørn Haug.

Referat etter videogjennomgang.

Jevn tett og tøff start. HFK er på mot et godt Åssiden lag. Høyt tempo og bra trøkk. Tok lang tid før første sjansen kom. Den fikk HFK ved Birk, men Åssiden keeperen reddet mesterlig. Dette er vel de små marginene, for minuttet etter kommer Åssiden spilleren Tobias Karlsen seg for lett frem på siden av vår 16 meter, han drar seg innover og ingen i press så han kan skyte uforstyrret i lengste og 1-0. Det sto seg til pause i en jevn og tett første omgang.

I andre omgang åpner HFK bra og på en corner i den 48 minutt bør Tobias Grangård score. Han får gå opp uforstyrret, men header rett på Dogan i Åssiden målet. HFK presser på for utligning og Birk har en ny god mulighet i det 77 minutt, men skyter i nettveggen. HFK pøser på med folk. Det fører til rom for Åssiden som utnytter det på en kontring i det 93 minutt og Torgersen scorer greit alene med Stave og 0-2.

Vi spilte en god kamp, men Åssiden var et strå hvassere og vant fortjent.

Best på HFK og vinner av fra Fjellkjeden.no gavekort på 300 kr ble avgjort av en jury og ble Tobias Grangård. Ellers må vi si at Simen Renslo og Jonas Bergane leverte en meget god kamp.