GOD KAMP AV GEILO/HFK 2 TIL TROSS FOR TAP

Postet av Jan-Eirik Thorberg den 16. Apr 2019

Geilo/HFK - Drafn (0-2) 1-3

HFK:                  1-3 85 min Blazej Jankowski (Gjermund Kvarteig)

Draf:                  0-1 3 min Sindre Horgen, 0-2 45 min Torvin Dørviken og 0-3 73 min Eirik Holm

HFK:                  Eirik Reime Thorberg, Vegard Vedvik og Blazej Jankowski

Drafn:               Petter Tollefsen og Sindre Horgen

Cornere:            (0-3) 2-8

Sjanser:             (2-4) 5-9

Tilskuere:          20

Dommer:         Stian Bakken (Holeværingen IL) AD 1 Nils Gunnar Bjerke (Modum) og AD 2: Frode Knive Torgersen (Bakke IF) – Ok dømt, men vi føler at en del avgjørende avgjørelser gikk i vår disfavør.

Lagoppstilling: Johnas Ulshagen Jorde (HB) Ådne Arnegård Kjøl (Anders Eldstad Eriksen 45 min) (MS) Magnus Jorde og Tobias Grangård(VB) Håvard Gåsterud (Marius Østro 25 min) (Def MB) Adrian Lugo Bredesen og Jarand Stavn Ugulen(Håvard Lothe 25 min) (Off MB). Sander Tyribakken (Rasmus Rønsen 20 min), Vegard Vedvik (Gjermund Kvarteig 13 min) og Samuel Mhreteab Ghdey(Blazej Jankowski 25 min)(Spiss)Eirik Reime Thorberg(Einar Espeland Roa 25 min) Reserver: Alle brukt

HFK ble for veike i duellene i starten og ble trøkket i senk. Fra ca 30 min og utover var HFK best, men etter 0-3 ble det tungt. Spesielt når vi ikke setter våre store sjanser.

Neste kamp for de fleste nå er JR NM mot Hønefoss BK borte første påskedag kl. 2000

Neste A -kamp er hjemme mot Huringen fredag 26 april kl. 2000 – Da skal vi slå tilbake!!

Neste Geilo/HFK 2 kamp er hjemme mot Åskollen 27 april kl. 1500

Les mer for kampreferat. Etter videogjennomgang.

KAMPREFERAT

Geilo/HFK 2 møtte et godt lag for anledningen på Gol denne gangen. Drafn kom som et av få lag, med full tropp og mange relativt sett gode spillere. Denne gangen var Geilo/HFK 2 mer på enn i serieåpningen mot Haugsbygd (red. smell 0-8!! ☹ ) Men Drafn tok ledelsen etter 3 minutter etter at Geilo/HFK stopperen først hadde vunnet ballen, men Drafn spilleren snappet opp og med et lekkert hælspark blir Sindre horgen slått alene igjennom og han gjør ingen feil 0-1. Geilo/HFK er veldig med i denne forholdsvis jevnspilte kampen. I det 15 minutt er Eirik Reime Thorberg svært nærme, men skuddet går dessverre i tverrliggeren over den utspilte Drafn keeperen. Det er jevnt, men Drafn virker hele tiden farligere enn Geilo/HFK. Johnas Ulshagen Jorde drar frem et rekke gode redninger. Like før pause i denne jevnspilte omgangen, blir Gåsterud for oss løpt over ende. Men ikke frispark og Torvin Dørviken kommer alene med Jorde og scorer sikkert. 0-2 som det også står til pause.

2 omgang kjører Geilo/HFK og er svært nærme redusering, først et godt skudd Adrian Bredesen i stanga, returen setter Thorberg i mål. Men Ad vinker for offside, noe som tyder på var en feil avgjørelse etter videogjennomgang. Men ikke lett å ta avgjørelsen der og da. Det var veldig synd, for vi var i ferd med å snu kampen i vår favør mot et Drafn lag som begynte å se slitne ut. Drafn er på noen farlig kontringer, men er ikke så mye på som i første omgang. I det 68 minutt er Tyribakken og Bredesen som er i ferd med å finne formen nærme redusering. I det 86 minutt avgjøres kampen. Jankowski prøver å sette Drafn spissen Eirik Holm i offside, men blir selv lurt. God avgjørelse av Ad Bjerke, selv om den gikk i mot oss 😉 Jankowski reduserer like før slutt på en corner etter at Kvarteig hadde gjort en god jobb først.

Selv om det ble tap, var dette en kamp i riktig retning. Her var vi på og kunne med bedre ferdigheter foran begge bokser ha fått med det positivt resultat.

Vi synes hele laget fortjener honnør, med en ekstra pluss til vår unge gode keeper Johnas Ulshagen Jorde, Tobias Grangård, Sander Tyribakken og Eirik Reime Thorberg var også solide