HFK GIKK PÅ EN SMELL BORTE MOT KONNERUD

Postet av Jan-Eirik Thorberg den 14. Apr 2019

Konnerud - HFK (3-0) 4-1

Kon:                  1-0 6 min Jonas Knutsen, 2-0 23 min Petter Dale Kristiansen, 3-0 40 min Simen Borge og 4-0 50 min Kristiansen

HFK:                  4-1 75 min Eirik Reime Thorberg (Magnus Magnetun Bækken)

Kon:

HFK:                  Lasse Solem Moen 54 min

Cornere:            (4-1)  5-1

Sjanser:             (3-0) 7-5

Tilskuere:          20

Dommer:         Per Oscar Grov Heiberg (Stoppen SK), AD 1 Yakup Karagøz (SIF) og Mesut Aricigil (Stoppen SK) – Greier seg bra i en vanskelig kamp, kunne kanskje vært tidligere på kortet for å bremse de mange tøffe taklingene. 0-3 målet skulle nok vært annulert, men her har de ikke bra nok oversyn på situasjonen.

Lagoppstilling:  Joakim Skaret (HB) Vebjørn Haug(Ward inn igjen 20 min) (MS) Per Nyhus og Tobias Grangård(VB) Daniel Ward(Samuel 55 min, Magnus Jordet 10 min)(Def MB) Gaute Vedvik(Eirik Thorberg 55 min) og Lasse Moen (Off MB). Simen Andreas Renslo Kap, Magnus Bækken og Ole Cato Haugen (Spiss)Nils Olav Smestad(Adrian Bredesen 35 min) Reserver: Alle brukt

HFK ble for veike i duellene i starten og ble trøkket i senk. Fra ca 30 min og utover var HFK best, men etter 0-3 ble det tungt. Spesielt når vi ikke setter våre store sjanser.

Neste kamp for de fleste nå er JR NM mot Hønefoss BK borte første påskedag kl. 2000

Neste A -kamp er hjemme mot Huringen fredag 26 april kl. 2000 – Da skal vi slå tilbake!!

Les mer for kampreferat. Etter videogjennomgang.

KAMPREFERAT

Konnerud var veldig på og spilte helt på grensen i duellene og en del ganger over. Gaute Vedvik ble taklet ut av kampen og måtte gi seg forholdsvis tidlig. De var også mer verbalt tilstede og vi slet med å etablere noe spill som helt. Ballen gikk for seint og vi satte oss selv til stadighet i vanskelige situasjoner. 1-0 målet til Konnerud kom allerede etter 6 minutter ved Jonas Knutsen. Her gjør vi mange feil på rekke og rad. Først går to av forsvarene opp i samme duell på en langpasning. Deretter avklarer vi mange ganger, men altfor veikt og kort. Ballen ender opp hos Konnerud spissen som kommer alene med Skaret, her redder Skaret mesterlig. Men returen ender opp hos Knutsen som lobber flott i mål fra 16 meteren. Nå fikk de blod på tann og kjørte på i duellspillet. Vi kom ikke i gang. Etter 8 min blir Lasse Moen taklet hardt av Robin Toraman som nok skulle hatt gult kort. Han hadde flere harde taklinger senere og fikk gult ikke lenge etterpå. Det kunne kanskje bremset det tøffe spillet noe. Men samtidig all ære til Konnerud som virkelig gav jernet. Vi er ikke gode i pasningsspillet og får stadige brudd på oss på egenhalvdel. Konnerud fanger også opp alle 2 baller. Kampen jevner seg mer og mer ut, men Konnerud er fortsatt langt tøffere og sterkere. I det 23 minutt mister Vedvik ballen midt på banen, Konnerud spissen går strake veien igjennom og glir lett forbi Grangård. Alene med keeper gjør Petter Dale Kristensen ingen feil og 0-2. To sjanser og to mål ☹ I det 40 minutt er det igjennom kommunikasjonssvikt mellom Nyhus og Haug. Her bør Nyhus opp og Haug dekke kanten. Det førte til corner. På corneren scoret Konnerud og 0-3. Men her burde nok målet vært annullert. Man ser det ikke tydelig nok på video, MEN ting tyder på en stempling i boksen på Haugen, som går i bakken. Det skaper uro i feltet noe som Simen Christoffer Borge utnytter og får ballen i mål fra kort hold. Veldig synd siden vi var mye mer med i kampen nå. Lagene gikk til pause på 3-0 til Konnerud. Fortjent at de ledet, men veldig effektive. 3-0 i sjanser også.

I andre omgang er det HFK som tar taket. Men etter en corner så får Konnerud til godt ettertrykk, først en heading i tverra, før returen settes i mål og 0-4. Det varmer at Konnerud treneren blir så glad at han jubler demonstrativt i vår retning. Må være godt at man for en gangs skyld greier å klå disse gærne hallingene 😉 MEN HFK gir aldri opp. Etter 5 minutter er HFK nærme på et frispark av Moen. Men keeperen får slått til corner. Corneren ble godt slått, men keeperen får avverget igjen. Minutter etter blir Bækken slått flott igjennom, han kjipper ballen over keeperen, men dessverre går avslutningen i tverrliggeren. I det 55 minutt har Konnerud et bra skudd som også går i tverrliggeren. Vi er litt bedre enn Konnerud for øyeblikket, men Konnerud virker alltid farlige på brudd. I det 70 min har Konnerud et pas sjanser til som Skaret redder mesterlig. I det 75 minutt får vi en fortjent redusering, Bækken drar seg flott forbi to mann og skyter rett på keeperen alene med ham. Eirik Thorberg skyter returen i mål og 1-4. Nå er Konnerud slitne, men vi ligger for langt bak. I det 85 minutt kommer Renslo alene igjennom etter at Grangård gjorde en god jobb. Grangård ble på slutten flyttet frem i angrep og det gav oss litt ekstra trøkk. Renslo sitt skudd ble reddet av keeperen med en flott parade. På overtid kommer dagens største sjanse. Renslo vipper Ward flott igjennom. Ward gjør en like god jobb og finner Bredesen og Grangård alene på 5 meteren. Men her greier de ikke å stokke sine lange bein 😉 så sjansen på nesten åpent mål ble skuslet bort. Det hadde ikke hjulpet mye å score, for like etter blåser dommeren av kampen. En fortjent seier til Konnerud med 4-1. Men HFK spilte seg stort opp utover i kampen og vil komme sterkt tilbake neste kamp. Det var tydelig at vi manglet litt trøkk, rutine og muskler i denne kampen. Men neste kamp er forhåpentligvis alle tilbake.

Vi lærte mye av kampen og kommer knallsterkt tilbake, Konnerud skal vi ta hjemme!!

Dagens HFK spiller, som får et gavekort fra Fjellkjeden.no på 300 kr ble Ole Cato Stubberud Haugen, som la ned et godt stykke arbeid i fredagens kamp. Han må også få cred for arbeidet han har lagt ned i vinter. Han nærmer seg toppformen og det er gledelig for oss. Renslo er også god, det samme er Joakim Skaret. Unggutten Eirik Thorberg må også få litt skryt for hans tredje mål på to kamper, hvis han kommer i enda bedre form så blir han vanskelig å hanskes med for de fleste.