KNEPENT OG BITTERT TAP MOT TOPPLAGET MODUM

Postet av Jan-Eirik Thorberg den 29. Okt 2018

HFK – HFK (0-0) 1-2

HFK:                               53 min 1-0 Bendik Øen Strand (Håvard Gåsterud)

MFK:                              67 min 1-1 Simen Velstad og 89 min 2-1 Fredrik Svae

Gule kort:

HFK:                               32 min Per Nyhus, 76 min Lasse Moen og 91 min Jonas Bergane

MFK:                              40 min Mads Knedal og 42 min Marius Strand

Rødt kort:                    HFK: 92 min Per Nyhus 2 gule

Cornere:                       (2-2) 6-2

Sjanser:                         (3-1) 8-7

Tilskuere:                    53

Dommer:                      Vegard Woll (Nesbyen IL), AD 1 Rolf Kristian Tangen(Ådal) og AD 2 Kasper Lillevik (Ådal) – Ikke helt på nivå i dag dessverre, vi følte det meste gikk i vår disfavør i dag. Hårfin annullering, men den kan ha vært korrekt. «Glemte» også å vise ut Per Nyhus for sitt andre gule kort. Men skal sies at dette var en fartsfylt og vanskelig kamp.

Les mer for kampstats og referat.

Lagoppstilling: Per Oskar Stave (HB) AhmedAhmed(MS) Per Nyhus og Tobias Grangård (Bendik Øen 47 min)(VB) Håvard Gåsterud (Def MB) Gaute Vedvik og Lasse Moen(Vegard Vedvik 6 min) (Off MB). Nils Olav Smestad (Abdikafi Ahmed 75 min), Magnus Bækken og Simen Renslo (Spiss) Jonas Bergane Reserver:  Daniel Ward, Ådne Kjøl og Johnas Jordet

Jevn start på kampen, mye jobbing og fighting. Men det store spillet og sjanser uteble. Tok hele 23 minutter før Smestad som var på hugget i dag satte opp Simen Renslo men alene igjennom ble avslutningen for dårlig. Modum kom seg til en ok mulighet på et frispark som Stave slo til corner. I det 42 min blir Magnus Bækken satt opp alene med keeper, men keeperen vant den duellen dessverre. Like etter har han en ny stor sjanse, sammen med Smestad. Vi burde gått til pause med en ledelse, vi var mer på enn Modum. Dessverre måtte Tobias Grangård gå av rett før pause med lyskeproblem.

2 omgang starter HFK forrykende, men det var Modum som kom til omgangens første store sjanser, men heldigvis resultatløs. I det 50 minutt kommer Magnus Bækken seg fri, men avslutningen ble litt for svak. I det 51 minutt har HFK et langt kast, som Jonas Bergane stusser nesten i mål ved fremre stolpe. Men det lå i korta at målet ville komme. Det var mer trøkk og vilje i HFK. I det 53 minutt brenner Bendik Øen Strand ballen i mål på et fantastisk flott skudd fra 16 meteren og 1-0 til HFK. HFK trøkker på videre, men Modum kommer mer inn i matchen. Modum utligner til 1-1 i det 67 minutt etter en situasjon vi skulle avverget flere ganger. Like etter tar Modum nesten ledelsen på et frispark. I 74 minutt skyter en Modum spiller et teknisk flott utført skudd i tverrliggeren. Nå er kampen jevnere og Modum er stadig på farlige visitter. Mens vi sliter i siste fasen. I det 85 minutt er Modum på en farlig visitt igjen, men Per Oskar Stave gjør en kjemperedning. I det 87 minutt, misser HFK på en rekke gode muligheter, hvor Abdikaafi er nærmest. Vi får også et hårfint mål ved Magnus Bækken annullert i det 88 minutt. Nå er vi veldig nærme. Men så skjer det som ikke skulle skje. Etter en HFK dødball kontrer Modum raskt og presist, og scorer 1-2 målet. Vi prøver på slutten for å finne et utligning, men lykkes ikke. Det har vært gjennomgangsmelodien i hele høst, vi spiller bra men får ikke satt ballen i mål og mot et så godt lag som Modum blir vi straffet hardt.

Best på HFK kåret av en jury og vinneren av dagen Halling sin pris, gavekort på 300 kr på Hallingkjeden.no ble Per Oskar Stave. Simen Renslo med veldig oppfordrende spill, Gaute Vedvik og Ahmed Ahmed leverte også jevnt over gode prestasjoner i denne tette og spennende kampen.