HFK TAPTE BORTE MOT ÅSSIDEN 2

Postet av Jan-Eirik Thorberg den 23. Mai 2018

Åssiden 2 - HFK (2-0) 3-1

Åss:                                8 min 1-0 Adnan Muradir, 40 min 2-0 Per Oland og 63 min 3-0 Aleksander Johnsen

HFK:                               91 min 3-1 Jørgen Berget (Johannes Kleppo Dokken)

Åss 2:                             73 min Faisal Mohamud

HFK:                               77 min Jonas Bergane

Cornere:                       (6-5) 8-10

Sjanser:                         (5-3) 7-7

Tilskuere:                    40

Dommer:                      1 Adem Satici (SIF) AD 1 Suleyman Erkøk (Solberg) og AD 2 Mikkel Petter Skramstad (Skiold). Litt vanskelig å følge linjen, føler også at vi burde hatt noen mer på en del holdinger i boksen.

Lagoppstilling: Per Oskar Stave (HB) Mikkel Storeskar (MS) Per Nyhus og Fredrik Røkkum (VB) Olav Myksvoll (Def MB) Simen Renslo (kap) og Magnus Bækken(Off MB). Ahmed Ahmed, Jonas Bergane og Lasse Moen  (Spiss) Jørgen Hesla Berget Reserver: Torje Slåtto 5 min, Bendik Øen Strand 60 min, Torleif Rullestad 55 min, Johannes Kleppo Dokken 18 min, Abdikafi Ahmed 18 min. Adrian Bredesen og Eirik Thorberg ikke benyttet.

Dette ble en tung kamp i varmen på Åssiden tirsdag kveld. En helsvart første omgang ødela for kampen.

Neste kamp, er hjemme mot Huringen fredag kl. 2000. .

Les mer for kampreferat.

KAMPREFERAT UTEN VIDEOGJENNOMGANG

Det var en jevn åpning på kampen. Men det var tydelig at HFK manglet aggressivitet og trøkk. Åssiden var litt mer på hele veien. Etter 8 minutt tok de ledelsen ved Adnan Muradir etter en fantastisk prestasjon. Han tar ned ballen med foten over sitt eget hode og tverrvender før han skyter hardt på volley. 1-0 til Åssiden. Etter 14 minutter er HFK på ferde. Et kjempeskudd fra Bergane blir avverget med en fantastisk redning av Åssiden keeperen. Det blir mange cornere i kampen og her er begge lag skumle. Røkkum er veldig nærme scoring etter 20 minutter, men skuddet fra kort hold og i presset posisjon går over. Like etter ruller vi opp et godt angrep, som Moen avslutter, men nok engang redder Åssiden sin gode keeper. Dette var vår gode periode i første omgang og her hadde vi fortjent en scoring. Men like etter er Åssiden farlig frempå. Men Stave redder bra. Corneren blir også farlig, men vi får avverget. Det gjør vi ikke i det 39 minutt, når Åssiden stopperen Per Oland får gå opp på bakre og uforstyrret heade ballen i mål 2-0. Det blir også pauseresultatet.

Det blir giret opp i pausen og laget kommer ut med mer trøkk og aggressivitet.

HFK tar styringen i kampen, men det er Åssiden som nesten øker til 3-0 etter 10 minutter på et kast. Selv om HFK er best skaper vi ikke de helt store sjansene og i det 61 minutt kommer Åssiden seg igjennom og finner Aleksander Johnsen, sønn av Godset legenden Odd Johnsen alene foran mål og 3-0. Kampen er vel kanskje kjørt da, men nå er HFK mer på og skaper flere store sjanser. Spesielt Rullestad sin i det 78 minutt bør sitte, men headingen sniker seg like utenfor. Like etter blir Bækken spilt igjennom, men også dette skuddet sniker seg utenfor. Vi var for dårlig foran begge mål i dag og da blir det vanskelig å vinne kamper. Reduseringen var fin, men kom for seint. Dokken finner Berget som drar seg fint alene igjennom og scorer sikkert 1-3.

Vi var ikke helt på topp i dag og da er det vanskelig å vinne mot et godt og rutinert Åssiden lag.

HFK har stadige utfordringer i forhold til at vi mister jevnlig spillere og alltid de rutinerte. Så de unge må lære raskt. Det er sjeldent vi har hatt så mange gode ballspillere i laget, MEN det mangler mye på det å ta ansvar spesielt i motgang, trøkke til mer og vise at man er ekte Halling 😉 Her må de unge ta opp hansken, allerede i dagens Jr NM kamp mot Mjøndalen. Men også i fredagens kamp mot Huringen. Det må jobbes og fightes mer, ikke gjemme seg bort i motgang men stå fremmed håret 😉 på brystkassa.

Best på HFK og dagens Halling var en hardtkjempende Simen Andreas Renslo. Han får et gavekort på 300 kr fra vår bestemannspris sponsor Hallingkjeden.no Intersport Gol.

Vi føler også at Ahmed Ahmed var meget god i 2 omgang. Det ble gode innhopp på Bendik Øen og Torleif Rullestad som begge har trøkket inne.

Vi får ta med oss en godkjent 2 omgang og slå Huringen på fredag med ekte Hallingtrøkk!!