18. og 19. mai inviterer Toppfotball Kvinner til Superhelg på Intility Arena.

Postet av Hallingdal Fotballklubb den 25. Apr 2019

Det betyr at det er mulig å få med seg samtlige lag og spillere i Toppserien på en helg!

Dette er andre året vi arrangerer Superhelgen. Vi vil lage en festhelg hvor vi setter kvinnefotballen på agendaen, og vår ambisjon er at dette skal bli en skikkelig hyllest til jentefotballen.  Vi ønsker at unge jenter skal kunne ha kvinnelige rollemodeller i fotballen. Det er det denne helgen handler om. Det blir et stort uteområde utenfor arenaen med en egen fanzone hvor det vil bli mulig å møte spillerne, ta selfies, få autografer etc. Det blir i tillegg masse aktiviteter for store og små. Lørdag kl. 18.00 viser vi Champions League finalen for kvinner på storskjerm. Her blir det topp stemning, med minst en norsk spiller i finalen!

NRK viser både kampene og det som skjer på uteområdet på direktesendt TV. Det betyr 15 timer kvinnefotball sammenhengende på Statskanalen vår. NRK-Super vil også være tilstede. Men vi håper at alle våre fotballvenner nå hjelper oss med å fylle tribunene på Intility Arena. Spillerne våre drømmer om å spille med liv og røre på tribunen. La oss alle bidra til at drømmene blir oppfylt!

Ta med deg familien din, kjæresten, fotballaget eller klubben! La oss vise at jentefotballen virkelig har fått sin plass idrettsfamilien. OBOS, Norsk Tipping og Coop har sørget for at vi kan skilte med gratis inngang.  Registrer at du kommer, og følg med på informasjon om arrangementet her:
https://www.facebook.com/events/268536464053500/

Eventet har et eget område på hjemmesiden vår hvor det fortløpende blir lagt ut informasjon etterhvert som arrangementet tar form.https://superhelgen.no/  Alt er ikke helt klart ennå, men vi skal kontinuerlig spe på med nyheter frem mot den store helgen.

Bli med og lag fotballfest for jentene våre!


0 Kommentar

Gave fra Sparebankstiftelsen Hallingdal

Postet av Hallingdal Fotballklubb den 3. Apr 2019

Vi søkte tidligere i år om gave til støtte av drift fra Sparebankstiftelsen Hallingdal, og fikk en gledelig beskjed om at vi får tildelt kr 12 000,- i støtte til vårt arbeid. Det er vi veldig takknemlige og glade for! Tusen takk!


Etablering / bakgrunn av stiftelsen

SpareBankstiftelsen Hallingdal ble etablert 23. november 2012 som følge av sammenslutning mellom SpareBank 1 Hallingdal og Øystre Slidre sparebank til SpareBank1 Hallingdal Valdres. Det er også etablert en tilsvarende sparebankstiftelse i Øystre Slidre.

Sparebankstiftelsene skal fremme sparebankvirksomhet i sine respektive kommuner gjennom å eie egenkapitalbevis i SpareBank1 Hallingdal Valdres og disponere deler av overskuddet til allmennyttige formål.

Opprettelsen av Sparebankstiftelsen Hallingdal skal sikre at den kapital som var oppsamlet i Ål sparebank (senere Hallingbanken) og Hemsedal sparebank og vidareført i SpareBank 1 Hallingdal gjennom mer enn 143 år, forblir i distriktet og forvaltes til allmennhetens beste i all fremtid.

Kapitalen til SpareBankstiftelsen Hallingdal var ved etableringen på ca 770 mill. kroner og bestod hovedsakelig av egenkapitalbevis i SpareBank1 Hallingdal Valdres.

Les om Sparebankstiftelsen Hallingdal her.0 Kommentar

Levert avIdrettenOnline