Vellykket årsmøte i Hallingdal Fotballklubb

Postet av Hallingdal Fotballklubb den 29. Mar 2019

Årsmøte 2019

På onsdag (27/3) ble det gjennomført et godt årsmøte i Hallingdal Fotballklubb. Ingen innmeldte saker, men tre nye styremedlemmer kom på plass og det ser veldig lovende ut.

Ingunn Haugstad og Øyvind Ugulen takker for seg etter god innsats i HFK i flere år. Tusen takk for deres bidrag.

Nye styremedlemmer er: Vera Magnussen fra Nesbyen, Mette Maseng fra Hemsedal og Kyrre Lerøy Sataøen fra Geilo. Tove Eggen Lien tok gjenvalg som leder for ett år, og Magne Østdahl ble gjenvalgt som nestleder. Marthe Sollien Botten har ett år igjen, og er da sammen med Østdahl og Lien på valg i 2020.

Vi er utrolig glad for et fullt styre på seks personer for året 2019. Dette blir bra!

Se ellers oppdatert kontaktinfo på styret, administrasjon og trenere her.


Vår fantastiske styreleder, Tove Eggen Lien, som tok gjenvalg nok et år!

Foto: Vegard Breie.


0 Kommentar

To HFK-jenter bytter klubb

Postet av Hallingdal Fotballklubb den 29. Mar 2019

Det er selvfølgelig aller best å presentere nye spillere, men så er det en gang sånn at ungdommen på et eller annet tidspunkt reiser ut av Hallingdal for å studere, gå på folkehøyskole, få seg jobb m.m. Da er det bare helt topp at de fortsetter å være engasjerte og aktive der de bor! En del av dem kommer hjem igjen etter noen år og blir viktige bidragsytere på lagene sine, mens noen ikke gjør det. Uansett er vi trygge på at de som har vært gjennom HFK-systemet har fått med seg masse god bagasje til å klare seg godt videre i voksenlivet. I HFK får spillerne stort ansvar! I HFK er man en del av et lag og ett klubbfellesskap som er helt unikt. Vi voksne i og rundt klubben er så stolte av fotballungdommen vår!

På grunn av dette er det alltid litt sårt når noen reiser ut. Denne gangen er det Vilde Thorberg og Linnea Johansson Thorset som bytter klubb. To spillere som har bidratt enormt i HFK-miljøet i mange, mange år! 

Linnea studerer i Sogndal og har etter flere år med skademareritt endelig fått på seg fotballskoene igjen. Det er vi ekstremt glade for, og sånn sett er vi bare lykkelige over at ho er i gang igjen. Studentspretten IL har et godt miljø som du trives i. Nå må du holde deg skadefri, Linnea! Vi håper du en gang kommer tilbake i HFK-drakta igjen.


Vilde Thorberg går dette året på fotballinje på Rønningen Folkehøgskole, men spilte med oss i høst og stikker alltid innom trening når ho er hjemme. Få HFK-jenter har vel så godt treningsoppmøte som Vilde. En dedikert, omsorgsfull og fantastisk jente som er og blir svært savnet i miljøet. Vi ønsker deg masse lykke til videre i KFUM-kameratene. Du er alltid velkommen tilbake - når som helst!Seier over Sunndal i Norway Cup 2016 etter en ekstremt spennende straffekonk!

Linnea i duell under Norway Cup 2015.

Fotballfellesskap - å oppnå noe stort sammen!

Hallingstolt!

2.divisjon - her kommer vi! Opprykk høsten 2016. 


0 Kommentar

Invitasjon til arrangement med fokus på «Jentefotballen»

Postet av Hallingdal Fotballklubb den 26. Mar 2019

I forbindelse med EM-kvalik landskamp for Jenter 19 på AKA Arena i Hønefoss har NFF Buskerud gleden av å invitere alle klubber og trenere i Buskerud til samling med fokus på jentefotballen.

Formålet er å skape en mulighet for utvikling av jentefotballen i klubben.


Se mer info her, https://www.fotball.no/kretser/buskerud/2019/invitasjon-til-arrangement-med-fokus-pa-jentefotballen/ 0 Kommentar

Levert avIdrettenOnline