Temakveld om seksuell trakassering og overgrep i idretten på Gol 23.01

Postet av Hallingdal Fotballklubb den 15. Jan 2019

Hei!

Buskerud idrettskrets ønsker velkommen til temakveld om seksuell trakassering og overgrep. 

Sted: Gol idrettsarena

Tid: onsdag 23. januar kl. 18.00-20.00

Vi ønsker alle at idretten skal være et trygt sted for barn og unge selv om vi er en arena for tette relasjoner og fysisk kontakt. Som resten av samfunnet opplever også vi utfordringer knyttet til mobiltelefonbruk og bildedeling. Vi vil bruke denne kvelden til å se på hvordan vi i idretten kan håndtere og forebygge seksuell trakassering.

Hva er seksuell trakassering og overgrep?

Hva gjør jeg som trener, utøver, styremedlem eller forelder hvis dette skjer i klubben min?

Hva kan jeg gjøre for å forebygge?


Sissel Irene Thon fra Vish-veiledning i seksuell helse, og Mathias Brøndbo Hollås fra politiet skal sammen med oss i Buskerud idrettskrets hjelpe deg å finne svarene. Temakvelden passer for ALLE som på en eller annen måte er involvert i idretten; styremedlemmer, oppmenn, trenere, foreldre, utøvere osv. Aldersgrense 15 år.


Ta kontakt med Ingvild Kvåle Myksvoll hvis du trenger hjelp til påmelding. Frist innen fredag 18:01.


0 Kommentar

Lyst til å spille fotball? Vi har åpne treninger i januar. Bli med da vel!

Postet av Hallingdal Fotballklubb den 8. Jan 2019

Hei!

Bor du i Hallingdal og har lyst til å spille fotball på junior eller seniornivå? Da har vi et tilbud til deg, enten du ønsker noen få økter i uken eller mange. Uansett får du være en del av et sosialt og aktivt fotballfellesskap. For mer informasjon meld deg inn i gruppen "Hallingdal FK for herrespillere og trenere 2019" eller "Hallingdal FK damer" på facebook. Du kan også ta kontakt med Ingvild Kvåle Myksvoll (jenter) eller Jan-Eirik "Jansen" Thorberg (gutter). 

Vi har åpne treninger i januar! Kom på trening helt uforpliktende og se om dette er noe for deg! Håper vi ser deg :) Bildet er fra treningleir i Spania 2018. Alle i klubben uansett nivå kan melde seg på :-)


0 Kommentar

Fotballseminar 12/1 med besøk av Per Ravn Omdal

Postet av Hallingdal Fotballklubb den 3. Jan 2019

Hei!

Neste lørdag, 12/1, inviterer HFK til fotballseminar på Gol klubbhus fra kl. 10.00. Første del er lagspåmelding i fellesskap med gruppelederne i alle klubbene i Hallingdal. Dette arbeidet skal sikre gode serier i ungdomsfotballen i 2019 samt opprettholde god kommunikasjon mellom alle klubbene i dalen. Etter lunsj får vi besøk av selveste Per Ravn Omdal, tidligere president i Norges Fotballforbund. Han har startet mange spennende prosjekter, blant annet arbeidet med å bygge fotballbaner til glede for krigsherjede barn i byen Kobane i Syria. Dette foredraget er åpent for alle interesserte ⚽ 

Send en mail til hallingdalfotballklubb@gmail.com eller kommenter under hvis du har lyst til å komme! 

Vel møtt! 0 Kommentar

Levert avIdrettenOnline