AFS Norge trenger vertsfamilier!

Postet av Hallingdal Fotballklubb den 28. Mai 2018

AFS er en ideell organisasjon som jobber for å bidra til fred og forståelse på tvers av landegrenser, blant annet gjennom å organisere utveksling for elever på videregående skole. 
I august kommer 129 utvekslingselever fra alle verdenshjørner til Norge for å bo et år i en norsk familie og gå på videregående skole her hos oss. 

Som vertsfamilie i AFS tar man imot et ekstra familiemedlem for 2-10 måneder. AFSeren skal bli en del av familien - og dele både hverdager og høytider, gleder og sorger. Alle familietyper kan bli 

vertsfamilier!

Her er en presentasjon av noen av elevene som kommer i august, og her kan du se mer informasjon om alle som kommer.




Hallingdal møter toppserielag og "alle jenter på banen" - torsdag 31.mai

Postet av Hallingdal Fotballklubb den 24. Mai 2018

Etter at våre jenter slo Hønefoss ut av cupen i 1.runde, ble det mandag 7.mai klart at HFK-damene får storfint besøk på Hallingmo den 31.mai. Da kommer nemlig toppserielaget Stabæk på besøk!

Vi håper på folkefest og minst 1000 tilskuere. Inviter alle venner og kjente for å heie frem damene våre. Vi lover god stemning og åpen kiosk!

I forkant av kampen inviterer vi jentene i Hallingdal (1.-10.klasse) til "ALLE JENTENE PÅ BANEN". Bli med på en treningsøkt fra kl. 1630-1745 med trenere fra HFK. Ingen påmelding og ingen kostnad. 

Innmarsj og avspark kl. 18.00. Kom kom!

Billettpris på kampen: Kr 50,- for de over 19 år.




Sterk seier for HFK-damene i 1. runde NM mot Hønefoss

Postet av Hallingdal Fotballklubb den 4. Mai 2018


KAMPSPONSOR for dagen: Sparebank1 Hallingdal Valdres 

HFK – Hønefoss BK 2-1 ( 2-0)

Målscorere : Cheyenne og Camilla

Lagoppstilling : (K) Lillian Holden (HB) Kaja B. Ness (MS) Svanhild Stave og Camilla L. Jensen (VB) Kristine Bekkestad  (DEF MB) Ingvild K. Myksvoll og Marte Botten (OFF MB) Sunneiv Syversrud, Emilia Tyribakken, Frida Strendo  (SPISS) Cheyenne Gonzales ( Nora E. Blakkestad 5 min )

Ubenyttede reserver : Vilde Thorberg og Jenny Strandheim

 HBK var gjester på Hallingmo i 1. runde i NM og var nok av de fleste sett på som store favoritter.

Kampen startet jevnt med mye dueller men med et lite spillemessig overtak til HFK.

Første store målsjanse kom etter ca. 15 min spill da Cheyenne ble spilt igjennom alene mot keeper av Kristine men HBK-keeperen vartet opp med en god redning.

Etter ca. 20 min kom neste store målsjanse for HFK. Cheyenne snapper et dårlig utspill fra HBK keeperen og spiller Emilia gjennom. Emilia får avsluttet men keeper redder igjen. Returen ender hos Marthe som fyrer av men skuddet blir blokkert på 5 m.

HBK skaper lite (ingen) sjanser og sliter med å få til spillet sitt mot aggressive HFK damer. Ingvild har full kontroll på HBK sin stjernespiss og da stopper mye av flyten deres.

Etter et HBK-innkast høyt i banen kontrer HFK med Cheyenne. Ho mottar ballen på egen banehalvdel og setter fart. Når det ser ut som om hun har rotet seg litt bort så fyrer ho av gårde en lompe fra skrått hold som går inn og ender i fortjent 1-0 ledelse.

HFK fortsetter å stresse HBK-spillerne og kjemper seg til nok en corner. Godt slått corner av Marthe som faller ned foran Camilla ved straffemerket og ho banker den inn.

HFK går til pause med en fortjent 2-0 ledelse.

I 2. omgang så skrur HBK opp tempoet og tar over styringen av kampen. Etter ca. 15 min putter de etter et glimrende hodestøt.

HBK trykker på videre og bare en vannvittig redning fra keeper Lillian hindrer dem i å utligne.

Det blir en tøff 2. omg men HFK-damene holder hodet kaldt og hindrer flere store målsjanser. Dermed ebber kampen ut med 2-1 seier og laget er klare for en historisk 2. runde i NM.

Nesten urettferdig å plukke ut noen til dagens HFK-spiller som ble Camilla etter en sånn kamp der alle bidrar med utrolig mye innsats, løpsvilje og spilleglede.

Ref: Helge Jensen.