Kampreferat Sandefjord - Hallingdal, 2.div kvinner

Postet av Hallingdal Fotballklubb den 20. Mai 2019

Sandefjord - HFK (2-0) 4-1

Lagoppstilling:  Lillian Holden (HB) Thea Fosshagen ( Thea Pretorius 15 min) (MS) Pia M. Majormoen og Svanhild Stave (VB) Mia Mikkelsplass Green (Def MB) Vårin Stave og Marthe Botten (Off MB). Ida Livgård Jensen (Angrep)Maria Paulsen ( Gro Torsteinsrud 25 min ) Kristine Bekkestad, Frida Strendo 

KAMPREFERAT

Sandefjord lagde en fantastisk ramme rundt vår bortekamp på Komplett Arena lørdag 11/5.

Fullt så hyggelige var de ikke da kampen startet, de presset oss lave og satte et voldsomt trykk på oss fra start av.

Etter et kvarters spill  puttet de etter hjørnespark. Mange dueller i feltet ble fulgt opp av en dårlig avklaring fra oss og de går opp i 1-0. I den situasjonen burde vår gode keeper Lillian hatt et frispark da hun ble sperret av men dommeren lot det gå.

Etter en halvtime fikk vi vår første sjanse da Ida drar seg rundt på kant og slår 45 gr ut igjen men avslutningen gikk dessverre over. 

Rett før pause får Sandefjord frispark fra siden. Et godt slått frispark men forferdelig markering gjør at Sandefjordspilleren helt upresset header inn 2-0.

Etter pause starter HFK veldig friskt og reduserer til 2-1 etter tre min. Denne gangen er det Kristine som drar seg rundt og spiller 45 gr ut til Maria som vinner duellen og styrer ballen i mål. Vi er gode denne perioden og Frida treffer innsiden av stolpen etter en god avslutning. Vi er også nære på etter en heading fra Ida fra hjørnespark.

Men som ofte før så får vi ikke uttelling og de gjør 3-1 i det 56. min etter en god prestasjon av spissen deres.

Vi fortsetter å skape sjanser og Kristine har to gode muligheter i det 63. og 64. min.

Kampen blir punktert i det 80. minutt da de slår et frispark fra hjørnet av 16 m rett i mål.


En ok gjennomført kamp av HFK mot et bra Sandefjord lag som nok vil kjempe blant topp tre denne sesongen.

HFK sin beste spiller ble Svanhild Marie Stave som gjorde en god kamp i midtforsvaret.


0 Kommentar

Magasinet Breddefotball

Postet av Hallingdal Fotballklubb den 6. Mai 2019

Her kan du lese magasinet Breddefotball nr. 1 i 2019.0 Kommentar

18. og 19. mai inviterer Toppfotball Kvinner til Superhelg på Intility Arena.

Postet av Hallingdal Fotballklubb den 25. Apr 2019

Det betyr at det er mulig å få med seg samtlige lag og spillere i Toppserien på en helg!

Dette er andre året vi arrangerer Superhelgen. Vi vil lage en festhelg hvor vi setter kvinnefotballen på agendaen, og vår ambisjon er at dette skal bli en skikkelig hyllest til jentefotballen.  Vi ønsker at unge jenter skal kunne ha kvinnelige rollemodeller i fotballen. Det er det denne helgen handler om. Det blir et stort uteområde utenfor arenaen med en egen fanzone hvor det vil bli mulig å møte spillerne, ta selfies, få autografer etc. Det blir i tillegg masse aktiviteter for store og små. Lørdag kl. 18.00 viser vi Champions League finalen for kvinner på storskjerm. Her blir det topp stemning, med minst en norsk spiller i finalen!

NRK viser både kampene og det som skjer på uteområdet på direktesendt TV. Det betyr 15 timer kvinnefotball sammenhengende på Statskanalen vår. NRK-Super vil også være tilstede. Men vi håper at alle våre fotballvenner nå hjelper oss med å fylle tribunene på Intility Arena. Spillerne våre drømmer om å spille med liv og røre på tribunen. La oss alle bidra til at drømmene blir oppfylt!

Ta med deg familien din, kjæresten, fotballaget eller klubben! La oss vise at jentefotballen virkelig har fått sin plass idrettsfamilien. OBOS, Norsk Tipping og Coop har sørget for at vi kan skilte med gratis inngang.  Registrer at du kommer, og følg med på informasjon om arrangementet her:
https://www.facebook.com/events/268536464053500/

Eventet har et eget område på hjemmesiden vår hvor det fortløpende blir lagt ut informasjon etterhvert som arrangementet tar form.https://superhelgen.no/  Alt er ikke helt klart ennå, men vi skal kontinuerlig spe på med nyheter frem mot den store helgen.

Bli med og lag fotballfest for jentene våre!


0 Kommentar

Gave fra Sparebankstiftelsen Hallingdal

Postet av Hallingdal Fotballklubb den 3. Apr 2019

Vi søkte tidligere i år om gave til støtte av drift fra Sparebankstiftelsen Hallingdal, og fikk en gledelig beskjed om at vi får tildelt kr 12 000,- i støtte til vårt arbeid. Det er vi veldig takknemlige og glade for! Tusen takk!


Etablering / bakgrunn av stiftelsen

SpareBankstiftelsen Hallingdal ble etablert 23. november 2012 som følge av sammenslutning mellom SpareBank 1 Hallingdal og Øystre Slidre sparebank til SpareBank1 Hallingdal Valdres. Det er også etablert en tilsvarende sparebankstiftelse i Øystre Slidre.

Sparebankstiftelsene skal fremme sparebankvirksomhet i sine respektive kommuner gjennom å eie egenkapitalbevis i SpareBank1 Hallingdal Valdres og disponere deler av overskuddet til allmennyttige formål.

Opprettelsen av Sparebankstiftelsen Hallingdal skal sikre at den kapital som var oppsamlet i Ål sparebank (senere Hallingbanken) og Hemsedal sparebank og vidareført i SpareBank 1 Hallingdal gjennom mer enn 143 år, forblir i distriktet og forvaltes til allmennhetens beste i all fremtid.

Kapitalen til SpareBankstiftelsen Hallingdal var ved etableringen på ca 770 mill. kroner og bestod hovedsakelig av egenkapitalbevis i SpareBank1 Hallingdal Valdres.

Les om Sparebankstiftelsen Hallingdal her.0 Kommentar

Levert avIdrettenOnline