Temakveld om seksuell trakassering og overgrep i idretten på Gol 23.01

Postet av Hallingdal Fotballklubb den 15. Jan 2019

Hei!

Buskerud idrettskrets ønsker velkommen til temakveld om seksuell trakassering og overgrep. 

Sted: Gol idrettsarena

Tid: onsdag 23. januar kl. 18.00-20.00

Vi ønsker alle at idretten skal være et trygt sted for barn og unge selv om vi er en arena for tette relasjoner og fysisk kontakt. Som resten av samfunnet opplever også vi utfordringer knyttet til mobiltelefonbruk og bildedeling. Vi vil bruke denne kvelden til å se på hvordan vi i idretten kan håndtere og forebygge seksuell trakassering.

Hva er seksuell trakassering og overgrep?

Hva gjør jeg som trener, utøver, styremedlem eller forelder hvis dette skjer i klubben min?

Hva kan jeg gjøre for å forebygge?


Sissel Irene Thon fra Vish-veiledning i seksuell helse, og Mathias Brøndbo Hollås fra politiet skal sammen med oss i Buskerud idrettskrets hjelpe deg å finne svarene. Temakvelden passer for ALLE som på en eller annen måte er involvert i idretten; styremedlemmer, oppmenn, trenere, foreldre, utøvere osv. Aldersgrense 15 år.


Ta kontakt med Ingvild Kvåle Myksvoll hvis du trenger hjelp til påmelding. Frist innen fredag 18:01.Lyst til å spille fotball? Vi har åpne treninger i januar. Bli med da vel!

Postet av Hallingdal Fotballklubb den 8. Jan 2019

Hei!

Bor du i Hallingdal og har lyst til å spille fotball på junior eller seniornivå? Da har vi et tilbud til deg, enten du ønsker noen få økter i uken eller mange. Uansett får du være en del av et sosialt og aktivt fotballfellesskap. For mer informasjon meld deg inn i gruppen "Hallingdal FK for herrespillere og trenere 2019" eller "Hallingdal FK damer" på facebook. Du kan også ta kontakt med Ingvild Kvåle Myksvoll (jenter) eller Jan-Eirik "Jansen" Thorberg (gutter). 

Vi har åpne treninger i januar! Kom på trening helt uforpliktende og se om dette er noe for deg! Håper vi ser deg :) Bildet er fra treningleir i Spania 2018. Alle i klubben uansett nivå kan melde seg på :-)Fotballseminar 12/1 med besøk av Per Ravn Omdal

Postet av Hallingdal Fotballklubb den 3. Jan 2019

Hei!

Neste lørdag, 12/1, inviterer HFK til fotballseminar på Gol klubbhus fra kl. 10.00. Første del er lagspåmelding i fellesskap med gruppelederne i alle klubbene i Hallingdal. Dette arbeidet skal sikre gode serier i ungdomsfotballen i 2019 samt opprettholde god kommunikasjon mellom alle klubbene i dalen. Etter lunsj får vi besøk av selveste Per Ravn Omdal, tidligere president i Norges Fotballforbund. Han har startet mange spennende prosjekter, blant annet arbeidet med å bygge fotballbaner til glede for krigsherjede barn i byen Kobane i Syria. Dette foredraget er åpent for alle interesserte ⚽ 

Send en mail til hallingdalfotballklubb@gmail.com eller kommenter under hvis du har lyst til å komme! 

Vel møtt! 
Nesbyen IL og NIL fotball inviterer til Julecup 2018!

Postet av Hallingdal Fotballklubb den 14. Des 2018

Nesbyen Idrettslag arrangerer sin tradisjonsrike julecup 2.juledag i Nesbyen Idrettshall. Påmelding i trim -eller proffklasse! Pris kr 900 pr. lag. Påmelding kun på mail til post@nesbyenil.no senest søndag 16/12.

Les mer om cupen på www.nesbyenil.no
Jenny Strandheim skal spille med flagget på brystet

Postet av Hallingdal Fotballklubb den 25. Okt 2018

Halling på landslaget!

Jenny Strandheim har blitt tatt ut i J15-troppen for Norge og skal spille kamper mot Belgia kommende uke. 

Jenny har spilt for det sterke J02/03 laget til Nesbyen som har blitt både kretsmestere og interkretsmestere de siste årene. Denne sesongen har ho og flere jenter derfra blitt sentrale spillere for damelaget til Hallingdal FK i 2.divisjon.

Dette uttaket er virkelig fortjent. Jenny har trent mye og vist vilje i lang tid, og er en ydmyk spiller som stadig tar nye skritt. En eksemplarisk medspiller med stor omsorg for andre og en viktig bidragsyter i vårt gode fotballmiljø. HFK er veldig stolte av deg, Jenny! Vi ønsker deg masse lykke til i Belgia - vi skal følge med!

Levert av IdrettenOnline